IKEA akciók – már csak néhány napig

ikeaakcio.jpg Nekem nincs most egyikre se szükségem, de gondoltam szólok, hogy nagyon jópofa dolgok vannak leértékelve még pár napig az IKEÁban, például a 2×4-es EXPEDIT könyvespolc (nekem 5×5-ös van, plusz a tévés, és imádom őket) most 16 900 helyett 12 900 Ft, illetve a LACK dohányzóasztal szuper színekben 1490 Ft. 5990 Ft-ért pedig számítógépes asztalkát is vehetünk. Itt a letölthető katalógus.

Az amerikai IKEÁba pedig már megérkeztek a nyári cuccok (SOLIG kollekció), különösen beleszerettem a 2 literes kancsóba, aminek a közepe fagyasztóban hűthető, utána pedig hidegen tartja az italt. Az ára $4.99, dollárárfolyamtól függően változhat az itthoni ára, ha egyáltalán kapható lesz… remélem, igen, mert kell. :) A zöld.

kancso.jpg

Kategória: Ajánló, Lelőhely, Otthon

Hozzászólások

 1. Dorottya mondta

  Ez a kancsó tényleg nagyon jó, már alig várom a nyári kollekciót! Bár tavaly jól megjártam, kinéztem a honlapon egy hűtőtáskát – ha jól emlékszem, itt a blogon is rajta volt az egyik képen -, de nem lehetett kapni egyik áruházban sem. Remélem idén nem lesz ilyen kellemetlenség.

  Az akciós áruk tetszenek, de sajnos most épp nincs szükségem egyikre sem.

  Egyébként Neked van IKEA Family kártyád? Mert karácsony előtt adtam le a jelentkezési lapot, és azóta sem küldték ki, már kezdek kíváncsi lenni mi lehet vele..

 2. Dorottya mondta

  Köszi! Akkor, ha legközelebb megyek, viszem magammal a számot, hogy beszámíttassam a kedvezményeket.

  Remélem idén lesz valami jó kis hűtőtáska, bár amit az amerikai honlapon láttam, az annyira nem tetszett. :( De sajnos muszáj lesz szereznem valami kisebb méretűt a tavaszi/nyári programokhoz. Néhány nap múlva megyek beszerző körútra, remélem sok szép dolgot találok, különös tekintettel azokra, amik igazán kellenek :) (Eddig például sosem volt piteforma, amikor én arra jártam…)

 3. Dorottya mondta

  Ó, ha az én párom ilyet szeretne.. Nagyon boldoggá tenne vele, de hetek óta csak videokártyákról hallok, az meg mégsem ugyanaz.. :D Amire leginkább vágyom most, az egy jó kenyérsütő gép :)

  Amúgy lehet, hogy holnap eljutok Butlers-be is, és akkor megnézem, hogy tartanak-e ilyet.

 4. mondta

  Akkor lehet, hogy összefutunk, mert mi is holnap tervezzük, hogy megyünk az Árkádba. :)

  Szegény KitchenAid sajnos nem olcsó mulatság, de már gyűjtünk rá. :D Valószínűleg piros lesz, mindkettőnknek az tetszik. :) A fekete kicsit olyan, mint az Alien, de nem baj, szeretjük mi a xenomorphot. :)

 5. mondta

  Jaj, nagyon szeretem, bár a széna kikészíti, jól bedugul tőle. Úgyhogy azt söpörni kell még mindig. Nyúl urat 4 év után sem sikerült rávenni, hogy ne “szemeteljen”, a lakosztálya körül folyton mező-feeling van. Akkor is, ha reggel söpörtem fel. (Ami kiskupacot összegyűjtök, azt pedig rendszerint megdézsmálja, amíg kifutok a lapátért. Mire visszajövök, a felét eltűntette. Riszájkol, az “anyjára” ütött. De persze csak akkor kell neki, mikor már kupacban van, amíg szana szét mindenhol, addig átgyalogol rajta. ♥)

 6. Dorottya mondta

  Oviskorom nyuszija a macskaalomra szokott rá, látta, hogy a cica odajár, hát neki is megtetszett :D

  Az a porszívó egyébként nagyon megtetszett, szívesen beszerezném, mi sajnos hónapok óta mindent söprünk, mert az előző gép több helyen eltört. Sosem hittem volna, hogy ezt mondom, de már nagyon hiányzik a porszívózás élménye :D

 7. mondta

  A nyuszik egy helyre járnak pisilni/kakilni, szobatiszták. A ketrecükben egy sarkot kipécéznek, és onnantól csak oda alkotnak. Be lehet tenni alomtálcát vagy vécét, mint a cicáknak, és macskaalom vagy hasonló kell bele. Szóval a Te nyuszid csak normális nyusziviselkedést tanúsított. :)

  Marha édesek, mikor a lakás másik végében szundikálnak, aztán arra ébrednek, hogy nagyon kell pisilni, és száguldanak a klotyóhoz, kisodródnak a kanyarban, de odaérnek, és sikerül. :D

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)