Things I Love Thursday #13

tiltbeka

Imádom

amikor egyik pillanatról a másikra azt veszem észre, hogy nyugodt vagyok, és tudom, hogy semmi baj nem történhet, sőt, eleve nem is volt baj, és csak egy rossz álomnak tűnik minden, túlreagálásnak, pedig igazából semmi nem változott, csak a hozzáállás… De az baromi sokat számít. Csak nem mindig tudom, hogy mivel sikerül megváltoztatnom. :)

amikor ebédfőzés közben a konyhában ugrálunk a Jazzyre a kedvessel, és fakanálba énekelünk. (Reggel, délben, este, azt figyeltem, azt kerestem, mikor, melyik állomáson szólal meg a bugííííí-í-í-í-í.) Mindezt hétköznap délben. Vannak áldásai is annak, ha az embernek nincs fix munkahelye. :)

amikor azon parázok, hogy idén tutira nem lesz karácsonyhangulatom, és amikor bekapcsolom először a fűtést, és odaállok melegedni, napsütéstől és naptárállástól függetlenül mégis lesz.

hogy megint elővehettem a kuckós takarókat, és azokba bújva nézünk DVD-t a kanapéról.

ezt a számot.

hogy néha még süt a nap délelőtt, és a kukacvirágaim közül többen kitartóan virágoznak.

a kempingsajtot, a kindertojást, a mesediavetítést, a gesztenyepürét és mindent, ami a múlt heti szülinapi bulin volt, beleértve a tangóharmónikát és a Super Mario-t is. :D

hogy találtunk jobb minőségű ÉS sokkal olcsóbb almot & tápot Áfonyának, és úgy adhatjuk meg neki a legjobbat, hogy közben még spórolunk is. Ez most nagyon jó érzés. :D

Ilyen tökjó van a bejárati ajtónkon, bár már lassan cserélhetem le hóemberre:

ajtodisz

Hát Ti?

Kategória: Inspiráció, Things I Love Thursday

Hozzászólások

 1. mondta

  Én is örülök, hogy írtál! A sütirecept is nagyon tetszik! (A kempingsajt, Mario stb… pontról nekem is a gyerekkorom jut eszembe :D)

  Amit én szeretek:
  -a sikerélményt, hogy nem hiába járkáltam ennyit és ütöttem órákig a billentyűket valamiért, hanem tényleg meglett az eredménye (: …valamint hogy nem(mindig) hiába ülök a suliban (:
  -hogy folyamatosan támadnak új ötleteim =)
  -sütni. (:
  -a gyertyákat, mécseseket, füstölőket…
  -sudoku-t és keresztrejtvényt fejteni suliba menet
  -a mosott ruha illatát
  -hogy találtam némettanítványt (=

 2. Klauka mondta

  Szia, már hiányzott a rovat. A sütid nagyon jól néz ki, fel is veszem a “Megtanulom elkészíteni” listámra. Az ajtódíszed igazán hangulatos, naon teccik :-D
  Összeszedem hát én is a gondolataimat…

  – túljutni a diplomaszerzés és az állásvadászat okozta feszültségen, azon, hogy minden interjú előtt görcsben van a gyomrom. Bár nincs biztos állásom, de azt csinálhatom, amit szeretek.
  – az archívumban régi újságok fölött kuksolni és valami újat találni. Jó tudni, hogy, van értelme annak, amit csinálok.
  – hogy felvettek phd-re, hogy agyalhatok, kutathatok és csak a saját kreativitásom szab határt.
  – hogy rájöttem, képes vagyok átkapcsolni az agyam, és amit eddig problémának láttam, már feladat, amit meg lehet oldani, de nem mindenáron és görcsösen.
  – ésszerűen beosztani az időt
  – rákattanni a The Big Bang Theoryra
  – örülni annak, hogy már csak pár hónap és vége az évnek
  – apróságok után kutatni anyuval, nosztalgiázni, forró csokizni, nagyival hármasban romantikus filmet nézni
  – álmodozni a 22-esen arról, hogy milyen lehetett 1910-ben élni, Budán lakni, egy filmgyárban hétköznapokat élni, kávézóban összefutni Kosztolányival, Karinthyval és mit sem sejtve álmodni a jövőről

  :-)

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)