Műsorajánló: Gok Wan a Viasaton

gokSzeretem a minőségi realityt. Ne a kamerábasírós-együttlakós-dzsungeles variánsra gondoljatok, én a tartalmas, mondanivalóval rendelkező, “hasznos” verziót szeretem. Több olyan emberkét is említettem már a blogon, akik lényegében reality sorozatot vezetnek, péltául Trinny & Susannah vagy Gok Wan. Utóbbi műsorait most szorgalmasan adja a Viasat3, úgyhogy Ti is megismerkedhettek vele. :)

Vasárnap, 16:05: Miss Naked Beauty – Meztelen szépség. Gok alternatív szépségkirálynős műsora, nagyon bírtam, a győztest pedig tök aranyos, az ő hajáról készült képet fogok legközelebb vinni a fodrászhoz, ha eljutok valaha. :) A valódi szépséget, valódi egyéniséget kutatja és dicsőíti a szokásos műnők helyett. Durva szembesítések elé állítja a lányokat. Amikor plasztikai műtéteknél asszisztáltak, azt a részt áttekertem. Nem kell engem sokkolni a meggyőzéshez, de elismerem, van, akinél már csak ez használ (mármint a sokk, nem a plasztikai műtét). Első rész: január 10.

Hétköznaponként 13:15 & 18:10: How To Look Good Naked – Meztelenül is szép vagyok. Gok alapátváltoztatós műsora, amiben “csak” önbizalmat ad az átalakítandó hölgynek. Ez azonban sok mindent megváltoztat. Megható, őszinte műsor a magyar “Szeretem a testem” halvány próbálkozás volt ehhez képest. Gok nagy szíve és empátiája is jelentős tényező a működő formátumban. Következő rész: január 05., 13:15

Goktól egyébként a Gok’s Fashion Fix a kedvencem, főleg a második évad, amikor 24 elemből álló, mixelhető ruhatárat dolgozott ki a hölgyeknek, hátha ezt is leadják majd, annyira nem a kurrens trendekről szól, hogy ne lehetne akár egy-két év elteltével is releváns.


Kategória: Ajánló, Divat, stílus, Inspiráció, Mentorok, Sorozat/Film

Hozzászólások

 1. mondta

  A Melegítő-re gondolsz? (Queer Eye for the Straight Guy). Én azt nem láttam, de Gokot nagyon szeretem. A Viasatos verzióból még nem sikerült elcsípnem egy részt, de angolul jó pár évadot végignéztem, és nagyon bejött. Lehet, hogy a szinkron ront a stílusán, és máshogy jön át a pasi. :) Majd mutatok példát a 24 darabos ruhatárra, és akkor meglátod, hogy csodákra képes! ;)

 2. Lidi mondta

  Nekem a Szeretem a testem is tetszett, bár nem láttam belőle túl sok részt. Sok lány tényleg sokkal csinosabb lett, a Somamamagésapapagéna vagy hogy hívják éppen-féle amatőr pszichoterápiánál pedig igyekeztem befogni a fülemet. Feltételezem az eredeti angol verzió jobb, de nagyon félek a Viasatra jellemző reality szinkrontól. Az ANTM is nézhetetlen magyarul szerintem, no nem mintha amúgy korszakalkotó műnek tartanám, de mégis csak szívesebben hallgatom Tyra Banks és a leendő modellek visongását, mint a szörnyű fahangú szinkront ami alól ugye kihallatszik (!!) az eredeti visongás.

 3. Bizsu mondta

  Először véletlenűl találtam a Trinny & Susannah-ra a BBC Prime tv-n feliratozva. Nagyon megszerettem őket, a szókimondásukat, meg mindent. Megjegyzem ennek kapcsán találtam Viára is az interneten :)
  Nem azt csinálják mint régen az “Átváltoztatjuk” műsorokban, hogy ráadtak a szereplőre egy jó rucit, frizurát, lefényképezték, aztán kitették az utcára, hogy a portán adja le a cuccokat, hanem megtanítják a nőket a formájukhoz, korukhoz, stílusukhoz illő öltözködésre. Nem is beszélve arról, hogy újraélesztik az elfelejtett női személyíségüket. A videonaplóknak köszönhetően jól követhető az átalakulás alatt zajló belső vívódás, és hogy ezt hogyan élik meg a szereplők.
  Gok is valahol ugyanezt csinálja a maga stílusában,( aminek nagyon gyenge!! utánzata a Lakatos M.által vezetett műsor ).
  A melege fiúk műsora “Stílustanácsok férfiaknak” is a kedvenceim egyike. Próbálok belőle ötleteket, javaslatokat meríteni a család ffi tagjai részére, több-kevesebb sikerrel :)
  A Mit ne vegyünk fel-t vasárnap délután láttam, valami szokatlan helyen szinkronizálva, talán a Viasat3-on. Majd figyelem…

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)