gokSzeretem a minőségi realityt. Ne a kamerábasírós-együttlakós-dzsungeles variánsra gondoljatok, én a tartalmas, mondanivalóval rendelkező, “hasznos” verziót szeretem. Több olyan emberkét is említettem már a blogon, akik lényegében reality sorozatot vezetnek, péltául Trinny & Susannah vagy Gok Wan. Utóbbi műsorait most szorgalmasan adja a Viasat3, úgyhogy Ti is megismerkedhettek vele. :)

Vasárnap, 16:05: Miss Naked Beauty – Meztelen szépség. Gok alternatív szépségkirálynős műsora, nagyon bírtam, a győztest pedig tök aranyos, az ő hajáról készült képet fogok legközelebb vinni a fodrászhoz, ha eljutok valaha. :) A valódi szépséget, valódi egyéniséget kutatja és dicsőíti a szokásos műnők helyett. Durva szembesítések elé állítja a lányokat. Amikor plasztikai műtéteknél asszisztáltak, azt a részt áttekertem. Nem kell engem sokkolni a meggyőzéshez, de elismerem, van, akinél már csak ez használ (mármint a sokk, nem a plasztikai műtét). Első rész: január 10.

Hétköznaponként 13:15 & 18:10: How To Look Good Naked – Meztelenül is szép vagyok. Gok alapátváltoztatós műsora, amiben “csak” önbizalmat ad az átalakítandó hölgynek. Ez azonban sok mindent megváltoztat. Megható, őszinte műsor a magyar “Szeretem a testem” halvány próbálkozás volt ehhez képest. Gok nagy szíve és empátiája is jelentős tényező a működő formátumban. Következő rész: január 05., 13:15

Goktól egyébként a Gok’s Fashion Fix a kedvencem, főleg a második évad, amikor 24 elemből álló, mixelhető ruhatárat dolgozott ki a hölgyeknek, hátha ezt is leadják majd, annyira nem a kurrens trendekről szól, hogy ne lehetne akár egy-két év elteltével is releváns.