Utálatos, ronda idő van, és mivel a sminket amúgy is hangulatjavításra és szórakozásból használom, az elmúlt két napban ráérősen kipróbáltam mindenfélét, amit a reggeli “ötpercemvan, nemronthatomel” rohanásban nem mertem. Például alul is kontúroztam a szememet. Meg kifestettem az alsó szempilláimat. Bizony, ilyen merész dolgokra is képes voltam. Persze nem voltam segítség nélkül, mert az ilyenekre az ember lánya ritka esetben jön rá magától. Jöjjön néhány sminkes lányka, akik sokat inspiráltak. :)

  • Dorka sminkel: érthető, jól elmagyarázott sminkvideók magyarul, itthon kapható termékekkel. Nem ragozom tovább, nézzétek meg! :)
  • Lauren Luke (panacea81): az első sminkvideós csajszi, akit láttam. Irtó édes akcentusa van, és nagyon szép sminkeket alkot! A kedvencem a legutóbbi orchidea-ihletésű menyasszonysmink.
  • Michelle Phan: gyönyörű lány, kidolgozott, profi sminkvideókkal. Azóta a Lancôme szóvivője lett. Bőrápolási tippeket is ad – tudtátok, hogy mennyi mindenre jó a tojás? A Sailor Moon-os videója a kedvencem.

Ha pedig szeretitek nézegetni a szép sminkcuccokat, látogassatok el a magyar nyelvű Beauty and Make Up Blogra, ahol teszteket és ajánlókat is olvashattok. A blog hatására szereztem be ma a Rossmannban (széllel és esővel dacolva!) egy oltári essence szájfényt és egy szempillaspirált is, és maximálisan meg vagyok elégedve, tényleg olyan szuperek, mint a B&MU blog tesztjében írták.