Bicikli-sikk

Néhány inspiráló kép, ha a holnapi napot esetleg szeretnétek két keréken tölteni. Hűvösnek hűvös lesz (azért kell mozogni!), de a nap süt, úgyhogy élvezzétek ki. Én pedig újra és újra megfogadom, hogy meg fogok tanulni biciklizni. Legkésőbb a gyerekemmel. :) Képek: we♥it

Kategória: Mozgás, Zöld

Hozzászólások

   • mondta

    A Margitszigeten lehet kerékpárt bérelni, egy egész napra 2000 Ft (ha csak pár órára kell, olcsóbb), és még a tárolással sem kell vacakolni. Ha tényleg csak alkalmankénti használatra kell, szerintem megéri, egy mozi is ennyibe kerül és ez sokkal jobb páros program :) Ott talán még a levegő is tisztább valamivel.

 1. pearl mondta

  Ezek a képek még jobban felélesztették bennem a bicikli általi szabadság vágyát : )
  már egy ideje tervezem, hogy szeretnék venni egy csudakétkerekűt, és ha már úgyis szeptembertől Pest a cél, nem tudnátok nekem mondani valami olyan bicikliboltot, piacot,árusítást, ahol megtalálhatnám Őt?előre is köszi :)
  Csoda napot!

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)