Üde lilás smink

A tegnapi lilaözön után jöjjön egy visszafogottabb paletta — szemre. Ez a szín barna és kékszeműeknek is jól áll. Eredetileg egy egyben kapható palettából készült a smink, de szerintem könnyen leutánozható, elég alap színeket tartalmaz ez a kis szett.

a – highlighter, a szemöldökcsontig fel kell vinni, illetve a belső szemzúgba
b – világos szürke, a szemhéj mozgó részére kell felvinni
c – halvány lila, a szemhéj alsó felére kell felvinni
d – sötét lila, a szempillasor tövébe kell felvinni
e – ezüstös szürke, alsó szempillasor tövébe középre

Ezen kívül jöhet még egy sötét színű tus vagy szemceruza a felső szempillasor tövébe, és természetesen az elmaradhatatlan szempillaspirál.

A képeket a sweet magazinból ollóztam,

Kategória: Szépség

Hozzászólások

  1. Dorka mondta

    Szeretem a lilát, bár a zöld szememhez erősebb szürkével tudom alkalmazni, hogy tompítson. A szemöldökcsont alatt viszont minden esetben a bőrszín híve vagyok, a szemöldök legmagasabb pontja alatt egy pöttynyi fénylő highlighterrel. Ennyitől már éppen eléggé ragyog a sminkünk. Különösen akkor, ha minden színünk, amivel dolgozunk, csillámos-shimmer finishű. Matt paletták, hol vagytok?! :(

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)