4 üde húsvéti/tavaszi asztaldekor

A Hostess with the Mostess blogot egyszer már ajánlottam valamikor régen, de most újra megteszem, hiszen tündéri tavaszi vendégvárókat válogattak össze, élénk palettával, ötletes dekorral, ínycsiklandó nyalánkságokkal.

1. Virágok és színek

Az első ötlet (a teljes képsorozat itt található) számtalan virág felhasználásával lesz tavaszi, pont ezért használható akár húsvéttól függetlenül is. Anyák napjára szerintem imádnivaló lenne, én tuti elolvadnék ennyi gyönyörű virágtól és harsogó zöldtől. Sőt, a palettát egy kicsit megfinomítva (bár ez sem kötelező!) még esküvőn sem lenne rossz… A pöttyös teáscsészék nagyon jópofák, viszont nagyon egyszerűen elkészíthetők néhány különböző színű kerámiafilccel – a szabálytalan pöttyök csak hozzáadnak a bájához.

2. Nyusziparti kicsiknek


Nagyon édes a sok répás, nyuszis dekor, a letisztult színvilág, csak gyönyörködöm az ötletes répa alakú sütikben és a gyerekeknek rendezett ugróversenyben. A nyuszis torta akár finom és egészséges(ebb) répatorta is lehetne belül. A teljes képsorozatot (közelikkel a sütikről) itt találjátok.

3. Erdei tojások

Mohák, fészkek, és apró virágok… mesebeli világ. Nagyon tetszik ez a sok zöld és az egész dekor “kuckóssága”, fa alá gömbölyödős, olvasós kedvem lesz tőle. Bűbájos. A teljes képsorozatot itt találjátok.

4. Tojásvadászat

A személyes kedvencem ez a stílus a négy közül, mert annyira jók a ki csokicsomagok (lehet, hogy azért, mert nem ehetek most csokit), és olyan jó színes az egész, ahogy van. A bulin a gyerekek (vagy gyereklelkű felnőttek) saját tojást festhettek, a dekorból pedig bőven lehetett ihletet meríteni! Pasztellszínek mindenütt, az asztaldísznek berakott répacsokor pedig valami fenomenális. Színes vontatókocsiban utaznak az ízesített limonádék (csíkos szívószállal!), és mindenféle tojásalakú csokiból és nyalánkságból lehet választani a festés közben elfáradt vendégseregnek. Hívjatok meg egy ilyenre jövő húsvétkor. :) A teljes képsorozatot itt nézhetitek meg, érdemes!

Kategória: Húsvét, Vendégvárás

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)