105 last-minute húsvéti inspiráció

Egy hét múlva Húsvét vasárnap, úgyhogy már javában állhatnak a tojásfák, tízóraira lehet becsomagolni egy-egy pirostojást vagy csokitojást, és lehet gondolkodni a vasárnapi ebéd díszítésén, vagy a locsolóknak adott meglepetéseken. A továbbiakban 105 képet találtok, amit az inspirációs mappámból bányásztam — vannak köztük dekorötletek, tojásfestési inspirációs fotók, gyönyörű színek, amelyekből palettákat készíthettek fejben, virágkompozíciók, és minden, ami a Húsvéthoz kapcsolódik. Fussátok át, hátha még eszetekbe jut valami a jövő hétre! :)

Vigyázat, image-heavy bejegyzés következik. :) A kis képek klikkre nőnek!

Kategória: Dekoráció, Húsvét, Inspiráció

Hozzászólások

    • mondta

      Pihenek, ülve írom a cikkeket, közben napi 2x séta, most megyünk egy nagy körre megint. :) Ez nem egy ágybanfekvős műtét, sőt, kifejezetten sétálnom kell. Cipekedni nem fogok tudni egyedül még pár hónapig, de minden más megy. Szellemileg meg ép vagyok, és muszáj “csinálnom” valamit, attól érzem magam elevennek. Holnaptól pedig már újra szinkronozok is, éljen az itthonmeló. :)

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)