Programajánló: jövő hétvégén Szabad a Vásár!

Ha szeretitek szabadtéren tölteni a hétvégét, szeretitek a jó zenét és a csodaszép designholmikat, akkor jövő hétvégén a Margitszigeten a helyetek! :) A Szabad a Vásár a BudapestFashion és a Holdudvar Galéria első designpiaca. A két napos rendezvényen (június 4-5, 10-19 óráig) 40 iparművész munkáiból vásárolhattok, többek között ruhák, ékszerek és egyéb kiegészítők, grafikák, fotók, lakberendezési tárgyak illetve játékok is kaphatók lesznek. Gyerekkel se maradjatok otthon, róluk animátorok gondoskodnak, együtt fognak kreatívkodni, amíg Ti nézelődtök. :)

A vásározók teljes listáját itt találjátok, ha régi blogolvasók vagytok, akkor pedig a közös játékokról ismerős lehet a LoveBug Vintage (szuper közös blogszülinapi játékunk volt!), a MAKRANKA (a legutóbbi játékból a vagány karkötőért), a Toritextil (egyik első blogjáték! :)), Scheiring Barbi Ringu-ja (ölre mentetek a pillangós ékszerekért), a Mimóza Design (rózsaszín, nőcis ékszerszettet nyerhettetek Sáritól), és a teadélutánunkról a Buttondoll is. :) Ha akkor nem nyertetek, de szeretnének közelebbről megismerkedni a kézművesekkel, itt a remek lehetőség!

Én is ott leszek szombaton, egy rögtönzött blogtalálkozóra is lehetőség van, ha elcsíptek, köszönjetek oda, és beszélgethetünk, kérdezhettek. :)

A Facebook eseményre itt jelezhettek vissza, ha akartok, de betoppanni is lehet. ;)

Kategória: Ajánló, Lelőhely, Program

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)