Reggeli inspiráció

Kategória: Szépség, Weblap

Hozzászólások

   • Linda mondta

    Nem tudom, lehet-e reklámozni, így nem írom meg, én melyik oldalról szoktam készíteni. Az is finom rögtön, nem macerás, de minél tovább áll, annál finomabb. Ajándékba is csinálok házikókat, dobozkákat, és hát gyerkőc mellett nem szívesen hagyom ezeket az utolsó napokra, mert tuti elrontok valamit. Tavaly anyósom ajándékát akkor díszítettem, mikor indultunk hozzájuk a szentesti vacsorára. Rögtön csomagolni kellett. A szép minta helyett lett is glazúrral borított doboztető, mire odaértünk (a celofán szétnyomta. Jobb, ha nem szorít az idő, szebbek is lesznek, ha nyugodtan díszítgetem őket. :)

 1. laniko74 mondta

  Álljunk meg egy pillanatra… még csak most megyek nyaralni(szerencsére), ne beszélgessünk még a karácsonyról… 2 hét szünetet kérek, utána visszatérhetünk a témára.

  De amúgy már nálunk is felvetődött a kérdés:
  2 hete volt nálunk a kis unokahúgom aki a 4 évesek teljes élettapasztalatával közölte, “Anikó borzasztó, hogy szalad az idő, 1-2 alszunk és itt a karácsony”. Azért siettem leszögezni, hogy egy kicsit többet kell aludni, nehogy csalódjon ha 2 alvás után nem lesz karácsonyfa a nappaliban. Azt hittem megzabálom.

 2. kiccsillag7 mondta

  Két párhuzam van a fotó és a mai napom között: rózsaszínben vagyok :P és 100 muffint hoztam magammal az én drága kedves kis kollégáimnak, mert tudtam, hogy készülnek egy kisebb névnapi merénylettel :) (Amúgy egy hatalmas rózsaszín virágcsokrot kaptam tőlük, ami tele volt tetkós rózsákkal :)) Ez most a legújabb őrület állítólag… :)
  Szóval ez a rózsaszínes feeling mára nekem maximálisan átjött. :)
  Amúgy meg ne aggódjatok csajok, messze még a vénasszonyok nyara is! :)

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)