Nyugalmas vasárnap

Az egyik legkedvencebb tumblr oldalam a From Me To You, amit egy fotós lány, Jamie vezet. Elképesztően jók a képei, az apró animált gifeit pedig különösen imádom – itt az összes, nézzétek meg! Beléjük lehet merülni, meditációs hangulat csap meg, ahogy várom, hogy újra lecseppenjen a vízcsepp a paradicsomról, vagy lapozzon az albumban a bácsi. A fenti most az aktuális kedvenc, itthon is hasonló a hangulat. :)

Jamie jövő csütörtöktől a New York-i Divathétről is fog élőben blogolni, már alig várom. Nagyon jó szeme van a szép dolgokhoz. :) Jó nézegetést!

Kategória: Ajánló, Weblap

Hozzászólások

 1. AnnaRheya mondta

  Ejha, de jók ezek a képek!!!
  épp itthon vagyok egész nap, ágybanfekvéshez már nem elég beteg, érdembeli munkához még nem elég egészséges állapotban, amitöl már kezdek nyügös és kedvetlen lenni..
  De úgy döntöttem nem hagyom ennyiben, beraktam indiai zenét és megtaláltam ezeket a képeket (mind a kettö a te javaslatod) és tök jól lenyugtattak! Köszönöm :-)
  Te/ti mit szoktál/szoktatok még csinálni ilyen napokon?

  • mondta

   Szortírozok! :) Kihúzom a nappaliban a kanapét, odacuccolom a kis motyómat (sminkes doboz, gyógyszeres doboz, fontos iratok, vagy amit éppen elért a végzet szele), aztán kupacolok és pakolgatok, és ami nem kell, az megy a kidobós pakliba. :)
   Kellően tevékeny, de közben mégis lényegében egy helyben ücsörgök. Azért a kanapén, mert a földön nyuszi van, és nem szeretném, ha széttúrná az én stratégiai kupacaimat (meg megenné őket :)).

 2. AnnaRheya mondta

  Hát ez de jó! Most olvastam csak a válaszodat, de úgy tünik mégiscsak beszivárgott már egy kis Urban:Eve-es gondolkodásmód a fejembe, ugyanis pontosan ezt csináltam ma: szortíroztam!:-) El is vittünk 3 nagy szatyor ruhát meg 2 szatyor cipöt leadni, már olyan régóta meg akartam ezt csinálni, meg ha már, akkor visszamentek az üres üvegek-flakonok is. Most viszont hullafáradt vagyok (ugye mégsem 100%-os még az egészség, de már majdnem) meg persze ilyen “ennek sosem lesz vége?!” érzésem van.. Mármint a lomtalanítós müsornak. Gyógyszeres, sminkes is megvolt már, ékszerek meg iratok vannak még vissza, próbálom gyüjtögetni itt a motivációt hozzá:-))

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)