Néhány hete a Glamour egyik Facebookos játékán (egy kérdőívet kellett kitölteni) én voltam a leggyorsabb, ezt a gyorsaságot pedig egy Yves Saint Laurent Blush Radiance pirosítóval jutalmazták, ami az YSL őszi, limitált Jardin de Minuit kollekciónak a tagja. Tegnap személyesen vettem át a kis dobozkát a Glamour szerkesztőségében, és alig vártam, hogy kibonthassam. Az arany, fényes (értsd: nehezen fotózható :)) papírdobozban egy bársony, szögletes kis zsák található, a trademark monogrammal. Igényes és inspiráló a csomagolás, csak úgy tudom kézbe venni és használni, hogy arra gondolok, “ma szép leszek”. Tényleg luxus-hangulata van. :)

A zsákban lapul a szintén arany, tükrös kompakt, és külön kis zsebben egy lapos ecset. A kompakt szaknyelven az “ujjlenyomatgyűjtő” kategóriába tartozik, de nagyon elegáns, magában is csodaszépen mutat. A kompaktban 2 szín található, egy világosabb és egy sötétebb – a sötét visszafogottan csillámos, a világos szaténfényű. A púdernek kis mozaikos kialakítása van, minden színre jut két négyzet, maga a termék összesen 4 grammos, vagyis színenként 2 gramm pirosító található a dobozkában.

Én az 1-es árnyalatot kaptam, igazi egészséges bronzos arcszínt ad a magamfajta “nyaralás után is sápadt” típusú lányoknak. :) A többi színt itt nézhetitek meg, mindegyik gyönyörű! A lila és a burgundi pedig igazán különlegesek.

Az ecset nagyon finom, puha szőrrel rendelkezik, de inkább csak satírozni lehet vele — a rendes pufi púderecsetemet fogom használni ehhez a pirosítóhoz, azzal természetesebben tudom felvinni a színt. Mert ugye mondanom sem kell, nem fogom őrizgetni az örökkévalóságnak, használni szeretném! :)

Finom, szinte krémes állagú a púder, könnyű felvinni és szépen beleépül a bőrbe. Alkaron, alapozás nélkül készítettem vele swatchokat, a felső keverve a két szín, a második a világosabb, a harmadik pedig a sötétebb árnyalat.

Nagyon fogom szeretni. :)