Új! Urban-Eve App okostelefonokra

Egy kis előkarácsonyi ajándék: készítettem egy ingyenes appot (minden platformra – iPhone, Android, Blackberry – letölthető), ami összefogja az Urban-Eve Univerzumot: egy helyen követhetitek nyomon az új bejegyzéseket itt a blogon, a Facebookon és a tumblr-ön is. Az app letöltéséhez erre a linkre kell kattintanotok: http://mippin.com/app/464341 Android Marketre és App Store-ra kinyomni ezer euróba kerülne, úgyhogy marad ez a linkes megoldás, remélem, nem bánjátok. :) Lehet, hogy kérni fogja az engedélyeztetést a telefon, mert hogy nem a hivatalos store-ból/marketről töltöttétek le — engedélyezzétek nyugodtan, semmi gonoszságot nem fog csinálni az app, becsszó.

A fejlécből ismerős laptop+tea kép lett az ikon, erre kell kattintani, és már elérhető minden. Be lehet állítani, hogy milyen időközönként frissítsen és kérje le az új bejegyzéseket; szerintem érdemes a “Kézi” opciót bekapcsolni, akkor nem fogyasztja feleslegesen a netet.

Jó böngészést! :)

SZERK. 2014.: Az app megszűnt, a blognak azóta van reszponzív mobilos felülete, így könnyű böngészni okostelefonról is. :) Köszi a megértést!

Kategória: Közlemény

Hozzászólások

 1. sznanna mondta

  Na én úgy tűnik analfabéta vagyok. nokia c3 telómra próbálnám lementeni az app-t, de ha beírom az internet címhez rögtön kihozza a jó megjelenítést, semmi letöltés, meg ilyesmi. elmentettem a könyvjelzők közé. ennek így kell mennie, vagy én csináltam valamit rossszul? symbian a rendszerem…

 2. dorkaborka mondta

  nem, abszolút értem, amit mondasz :), ilyen kis vonalkás hasáb ikon van ott nekem, és ha megnyomom, akkor csak annyi ugrik elő, h:
  – kezdőoldal
  – blog
  – tumblr
  – facebook
  szóval csak az egyes platformok cikkeire jutok így. mindegy, majd úgyis kitapasztalom, hogy frissíti magát, meg milyen időközönként.

 3. anitarozi mondta

  KÖSZÖNÖM SZÉPEN! Már látom ahogy a buszon zötykölődve olvasgatom a blogod, és jobb lesz a kedvem.
  Hasznos karácsonyi ajándék ez az app, szuper ötlet volt Via! nem ide tartozik, de a barátnőmet elvittem ma Mácsár Andrea kis boltjába, ahova a cikked után mentem be, és olyan csillogó szemmel jött ki! tök jó volt látni, ahogy a heti munka után 15 perc alatt feltöltődött, inspirációt szerzett és mosolygott. Csak így tovább a bloggal, sok jó pillanatot okoz:)

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)