Boldog Ünnepet Nektek!

Last Minute karácsonyi inspiráció: Sminkben meglepően jól mutat a zöld szemhéj és a vörös rúzs, tuti a karácsonyi hangulat. Csomagoláson is jól mutatnak az örökzöldek. főleg egy kis pirossal. A reggeli teához pedig majszolj el egy mézeskalácsot (máskor úgysincs reggelire! :), aztán indulhat a december 24-i program! (Képek: thebeautydepartment, stephmodo, apartment therapy)

Én most elköszönök egy időre, keddig blogszabadságon leszek, feltett szándékom főzőcskézni, sütni, pihenni, filmet nézni, sétálni, családozni, feltöltődni, inspirálódni és aztán újult erővel folytatni a menetet. Legyetek jók, lazítsatok, és lélegezzetek. :) Békés ünnepet kívánok Nektek, és köszönöm, hogy itt vagytok! ♥

Ha még kell egy kis segítség: az összes karácsonyi témájú bejegyzésemet megtaláljátok itt, lapozzatok vissza, a tavalyiak is teljesen aktuálisak (frizuraötletek, csomagolási tippek, terítés, dekoráció…), remélem, találtok köztük érdekeseket.

A végére pedig egy kis öninterjú. Megtetszett az a karácsonyi tag, ami kering mostanában a blogokon (Lollynál és Andinál is láttam), gondoltam, kitöltöm, úgyse szokott ilyen lenni nálam. :)

1. Csomagolópapír vagy ajándéktasak?
Csomagolópapír, és ha az, aki kapja, ki akarja dobni, képes vagyok elkérni, hazahozni, és itthon kidobni a szelektívbe.
2. Igazi vagy műfenyő?
Igazi. Kétszer volt vödrös, az egyiket el is ültettük, most vágott van megint, egyszerűbb, nem kell visszaváltani, és az ültetés is bonyolult volt a múltkor. Nekem teljesen jó a vágott, hozzá tartozik a rituáléhoz a lehullott tűlevelek söprése.
3. Mikor díszíted fel a fát?
24-én délután.
4. Mikor bontod le a fát?
Január közepén. Vízkereszt még korai, a február már késő, szóval valahol a kettő között, olyankor, amikor időm van rá. :)
5. Szereted a tojáslikőrt?
Nem ittam még, de a tojáslikőrös szaloncukor bejön, mert minimális alkohol van benne. :)
6. Kedvenc ajándékod amit gyerekként kaptál?
Egy igazi Ariel baba. Tudtam, hogy azt fogok kapni, és idegesített, hogy nem tudom, van-e lába, vagy csak uszonya, úgyhogy megkerestem, kibontottam (!!), kitapogattam a lábát (volt neki, csak felhúzható textiluszonya volt), aztán megnyugodtam, visszacsomagoltam, és vártam a Karácsonyt. :)
7. Van ‘Betlehemed’?
Nincs. Gyerekként volt valami aprócska, viaszból volt a Kisjézus, arra emlékszem.
8. Kinek a legnehezebb ajándékot venni?
Mindenkinek tudok, minél nehezebb, annál nagyobb a kihívás, és annál jobb, amikor kitalálom! :) Csak a pénz szokott akadály lenni.
9. Kinek a legkönnyebb ajándékot venni?
Anyunak és a húgomnak.
10. Legrosszabb Karácsonyi ajándékod?
Egyik évben szótárakat és lexikonokat kaptunk a tesómmal anyuéktól. Tök hasznos lett később, de kicsit csalódtam, mert Karácsonykor nem akarok tanulásra gondolni. :) Most is zavarna, ha a munkámmal kapcsolatos dolgot kapnék. :)
11. Elektronikus vagy postai képeslap?
Kinek melyik. A lényeg, hogy gondoljunk egymásra. Nem akadok fenn az e-cardokon sem.
12. Kedvenc karácsonyi film?
Itt vannak.
13. Mikor kezdesz vásárolni?
Akár már szeptemberben is. Ha megtalálok egy jó ajándékot, akkor ott helyben megveszem. Nem hagyom a végére.
14. Ajándékoztál már tovább karácsonyi ajándékot?
Nem.
15. Kedvenc karácsonyi étel?
A köretek közül a tepsis krumpli, a karácsonyhoz kötődik, de év közben is mindig imádom. :)
16. Elutazol karácsonykor vagy otthon maradsz?
Hozzánk jönnek. :)
17. Csillag vagy angyalka csúcsdíszed van?
Olyan csúcsos, magas izé. Fénykard?
18. Mikor nyitod ki az ajándékodat?
Csillagszórós karácsonyfaavatás után, kaja előtt.
19. Legidegesítőbb dolog ebben az időszakban?
Hogy mindenki idegeskedik a semmin, tök feleslegesen. Volt ajándékmentes, csóró karácsonyom is, és akkor is teljesen jól éreztük magunkat. Ha van mit enned, meleg van, együtt vagytok, akkor minden megvan.

Kategória: Karácsony

Hozzászólások

  1. Arnica mondta

    Véletlenül fedeztem fel az oldaladat, de napi látogatód lettem rövid idő alatt. Nagyon sok ötletet kapok tőled és őszintén csodálom, hogy vagy erre képes. Én valszeg a gyerekek nélkül sem bírnám a tempódat. Remélem nem sértő, ha azt mondom, olyan nálad böngészni, mint régen, a kezdetekkor a Praktika magazint. Azt nagymamapótló lapnak hívtam, Te – annak ellenére, hogy jóval fiatalabb vagy nálam – nővér-pótló lettél. Kezdem újra értékelni, hogy nő vagyok, mert itt színvonalasan csajos a csajos – ha érted, mire gondolok. Köszi mindent, és kívánok nagyon boldog, békés karácsonyt.

  2. pandamaci mondta

    Boldog Karácsonyt kívánok! :) Az ajándék lesést én a mai napig aktívan űzöm, tegnap kaptam pont idegrohamot, hogy nem hajlandóak elárulni milyen könyveket kapok, pedig láttam megérkezni is a csomagot… aztán kettőt csak előadtak az ősök. :D A “fénykardon” jót nevettem, főleg, hogy nagy SW fanatikus vagyok, feltétlenül szereznem kell majd egy olyan Yodát. Persze nem a fára tenném, de kell! :D

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)