Boldog Ünnepet Nektek!

Last Minute karácsonyi inspiráció: Sminkben meglepően jól mutat a zöld szemhéj és a vörös rúzs, tuti a karácsonyi hangulat. Csomagoláson is jól mutatnak az örökzöldek. főleg egy kis pirossal. A reggeli teához pedig majszolj el egy mézeskalácsot (máskor úgysincs reggelire! :), aztán indulhat a december 24-i program! (Képek: thebeautydepartment, stephmodo, apartment therapy)

Én most elköszönök egy időre, keddig blogszabadságon leszek, feltett szándékom főzőcskézni, sütni, pihenni, filmet nézni, sétálni, családozni, feltöltődni, inspirálódni és aztán újult erővel folytatni a menetet. Legyetek jók, lazítsatok, és lélegezzetek. :) Békés ünnepet kívánok Nektek, és köszönöm, hogy itt vagytok! ♥

Ha még kell egy kis segítség: az összes karácsonyi témájú bejegyzésemet megtaláljátok itt, lapozzatok vissza, a tavalyiak is teljesen aktuálisak (frizuraötletek, csomagolási tippek, terítés, dekoráció…), remélem, találtok köztük érdekeseket.

A végére pedig egy kis öninterjú. Megtetszett az a karácsonyi tag, ami kering mostanában a blogokon (Lollynál és Andinál is láttam), gondoltam, kitöltöm, úgyse szokott ilyen lenni nálam. :)

1. Csomagolópapír vagy ajándéktasak?
Csomagolópapír, és ha az, aki kapja, ki akarja dobni, képes vagyok elkérni, hazahozni, és itthon kidobni a szelektívbe.
2. Igazi vagy műfenyő?
Igazi. Kétszer volt vödrös, az egyiket el is ültettük, most vágott van megint, egyszerűbb, nem kell visszaváltani, és az ültetés is bonyolult volt a múltkor. Nekem teljesen jó a vágott, hozzá tartozik a rituáléhoz a lehullott tűlevelek söprése.
3. Mikor díszíted fel a fát?
24-én délután.
4. Mikor bontod le a fát?
Január közepén. Vízkereszt még korai, a február már késő, szóval valahol a kettő között, olyankor, amikor időm van rá. :)
5. Szereted a tojáslikőrt?
Nem ittam még, de a tojáslikőrös szaloncukor bejön, mert minimális alkohol van benne. :)
6. Kedvenc ajándékod amit gyerekként kaptál?
Egy igazi Ariel baba. Tudtam, hogy azt fogok kapni, és idegesített, hogy nem tudom, van-e lába, vagy csak uszonya, úgyhogy megkerestem, kibontottam (!!), kitapogattam a lábát (volt neki, csak felhúzható textiluszonya volt), aztán megnyugodtam, visszacsomagoltam, és vártam a Karácsonyt. :)
7. Van ‘Betlehemed’?
Nincs. Gyerekként volt valami aprócska, viaszból volt a Kisjézus, arra emlékszem.
8. Kinek a legnehezebb ajándékot venni?
Mindenkinek tudok, minél nehezebb, annál nagyobb a kihívás, és annál jobb, amikor kitalálom! :) Csak a pénz szokott akadály lenni.
9. Kinek a legkönnyebb ajándékot venni?
Anyunak és a húgomnak.
10. Legrosszabb Karácsonyi ajándékod?
Egyik évben szótárakat és lexikonokat kaptunk a tesómmal anyuéktól. Tök hasznos lett később, de kicsit csalódtam, mert Karácsonykor nem akarok tanulásra gondolni. :) Most is zavarna, ha a munkámmal kapcsolatos dolgot kapnék. :)
11. Elektronikus vagy postai képeslap?
Kinek melyik. A lényeg, hogy gondoljunk egymásra. Nem akadok fenn az e-cardokon sem.
12. Kedvenc karácsonyi film?
Itt vannak.
13. Mikor kezdesz vásárolni?
Akár már szeptemberben is. Ha megtalálok egy jó ajándékot, akkor ott helyben megveszem. Nem hagyom a végére.
14. Ajándékoztál már tovább karácsonyi ajándékot?
Nem.
15. Kedvenc karácsonyi étel?
A köretek közül a tepsis krumpli, a karácsonyhoz kötődik, de év közben is mindig imádom. :)
16. Elutazol karácsonykor vagy otthon maradsz?
Hozzánk jönnek. :)
17. Csillag vagy angyalka csúcsdíszed van?
Olyan csúcsos, magas izé. Fénykard?
18. Mikor nyitod ki az ajándékodat?
Csillagszórós karácsonyfaavatás után, kaja előtt.
19. Legidegesítőbb dolog ebben az időszakban?
Hogy mindenki idegeskedik a semmin, tök feleslegesen. Volt ajándékmentes, csóró karácsonyom is, és akkor is teljesen jól éreztük magunkat. Ha van mit enned, meleg van, együtt vagytok, akkor minden megvan.

Hozzászólások

  1. Arnica írta:

    Véletlenül fedeztem fel az oldaladat, de napi látogatód lettem rövid idő alatt. Nagyon sok ötletet kapok tőled és őszintén csodálom, hogy vagy erre képes. Én valszeg a gyerekek nélkül sem bírnám a tempódat. Remélem nem sértő, ha azt mondom, olyan nálad böngészni, mint régen, a kezdetekkor a Praktika magazint. Azt nagymamapótló lapnak hívtam, Te – annak ellenére, hogy jóval fiatalabb vagy nálam – nővér-pótló lettél. Kezdem újra értékelni, hogy nő vagyok, mert itt színvonalasan csajos a csajos – ha érted, mire gondolok. Köszi mindent, és kívánok nagyon boldog, békés karácsonyt.

  2. pandamaci írta:

    Boldog Karácsonyt kívánok! :) Az ajándék lesést én a mai napig aktívan űzöm, tegnap kaptam pont idegrohamot, hogy nem hajlandóak elárulni milyen könyveket kapok, pedig láttam megérkezni is a csomagot… aztán kettőt csak előadtak az ősök. :D A “fénykardon” jót nevettem, főleg, hogy nagy SW fanatikus vagyok, feltétlenül szereznem kell majd egy olyan Yodát. Persze nem a fára tenném, de kell! :D

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)