Hát, akkor lehull a lepel. :) 2011 utolsó negyedében felpörögtek az események a kulisszák mögött. Kaptam egy felkérést a Danone-tól, hogy legyek a készülő VIP programjuk lelki szakértője, én pedig örömmel elvállaltam a lehetőséget, mert nagyon tetszett az alapötlet. :) A VIP program egy ingyenes, két hétig tartó, átfogó életmódváltó program, ahol személyre szabott tanácsokat kaptok, ha feliratkoztok – étkezés, fitness, szépség, és lélek témában. Ezen az oldalon tudtok ingyenesen regisztrálni, és a programon túl kedvezményes kuponokat is választhattok.

Az étkezés-részt Havas Dóra, a Lila Füge gasztroblog szerzője viszi, Tihanyi András dietetikus pedig szakmai oldalról támogatja meg a recepteket. A fitness rovat háziasszonya Frank Szabina fitneszedző, a szépség-birodalom úrnője pedig Schuster Lili stylist, őt az InStyle magazinból ismerhetitek.  Nekem “lélek szakértőként” az volt a feladatom, hogy írjak életmódváltással kapcsolatos tippeket, ötleteket a saját stílusomban — ugyanúgy, mintha ide írnám. Menni fog ez, gondoltam, írni tudok. :) Ami újdonság volt számomra, az a kampánnyal járó fotózás és forgatás – ugyanis nem csak a “szakértelmünket” adtuk a programhoz, hanem reklámfotók és bemutatkozó kisfilmek is készültek rólunk.

Kívülről sokszor láttam már ilyet, de résztvevőként egészen más. Maga a forgatás és a fotózás nagyon jó buli volt, imádtam, főleg a sminkelést meg a fodrászolást. :)) Ezúton is köszönöm a varázslóknak, hogy kihozták belőlem a legjobbat! :) Ami még fura, az a “viszontlátni magamat” része… :) A kampány reklámozása során a fotónk benne lesz több női magazinban is (a 2012. január-februári Maximában már benne is vagyunk), és üzletekben is szerepel majd a képünk. (Ha láttok valahol, légyszi fotózzátok le és küldjétek el, gyűjtöm őket! :)) Szóval még szoknom kell az érzést, hogy kinyitok egy újságot és ott vigyorgok a belső címlapon… Hogy is szokták mondani? Testen kívüli élmény. :) A videót látni még bizarrabb volt — visszanézni, visszahallgatni magamat még nagyon új.

És nyolc óra kemény forgatás, és ki tudja hány óra utómunka után megszületett a spontán kisfilm. :) Újaknak: a szőrös izé, amit csókolgatok, egy törpenyúl, és Áfonyának hívják.

Itt nézhetitek meg a kisfilmet és a bemutatkozómat, ezen a linken pedig elolvashatjátok a tippjeimet. Tudom, hogy egyszerre sok, szóval nagyon ajánlom a feliratkozást, úgy szépen napra bontva megkapjátok a napi adagot a többiek szuper tippjeiből is, és sokkal emészthetőbb lesz. :) Van Facebook és YouTube oldal is a programhoz, itt további segítséget kaphattok, esetenként tőlem is. Vágjatok bele, csak nyerhettek!