Ezt a négy hosszabb cikket még decemberben írtam a VIP program keretében. Lehet, hogy már láttátok őket a program oldalán, de belinkelem ide is, hogy itt is meglegyen. :) A téma az életmódváltás, a célkitűzések, és az, hogy hogyan maradj motivált, bármiről is legyen szó! A cikkek önállóan is olvashatók, de valamennyire próbáltam őket egy gondolatmenetre felfűzni.

1. cikk: Lomtalaníts kívül-belül! — Aki régóta olvas, meg se lepődött, hogy ezzel indítottam. :) A lomtalanításról rengeteget lehet beszélni, a blogon itt a többi bejegyzés, amit írtam a témában.

2. cikk: Tartsd szem előtt a célt – de mi is legyen az? — Borzasztó fontos, hogy ne teremtsünk magunknak lehetetlen elvárásokat. Az apró lépésekben haladás itt is, akárcsak a lomtalanításnál, kiemelt szerepet kap.

3. cikk: Nyugi! — Ezt tartom a legalapvetőbb változásnak, amit egy új életmód hozhat: meg kell tanulni türelmesnek lenni magunkkal! Elég a mindent-vagy-semmit mentalitásból és az önmarcangolásból. :)

4. cikk: Csak így tovább — Az inspiráció- és motiváció-keresés sosem áll le, és ha a lazaság és a kitartás együttesen jelen vannak, akkor a siker sem marad el. Avagy 70-es évek szlenggel úgy hangzik a lényeg: keep on keepin’ on. :)

Jó olvasgatást!