(A 2011-es gyűjteményt itt olvashatjátok el, a 2009-est pedig itt.)

Amíg még tart a hóból: építsétek meg egymást hóemberként, és készítsetek fotókat hóember-önmagatokkal. Adjatok rá sálat, sapkát, táskát, hogy minél jellegzetesebb legyen!

Keressetek olyan szórakozóhelyet, ahol van biliárd vagy darts, és rendezzetek meccset. Állapodjatok meg előre a nyereményben, aztán tessék keményen bevasalni. :)

Ha szerettek főzőcskézni: vásároljatok piacon, és ebédeljetek meg a talponállóban. Nincs is jobb, mint egy finom lángos a cipekedős séta után!

Egzotikus út helyett: etessétek meg az elefántokat az állatkertben. A fényképezőgépet otthon ne felejtsétek!

Otthoni erőgyűjtés: egyetek, amikor éhesek vagytok, aludjatok, amikor elálmosodtok, és bújjatok össze, amikor kedvetek van. Garantált feltöltődés.

Nézzétek meg a kedvenc együttesetek koncertfelvételét tülekedés és tömeg nélkül a nappaliban. Táncolni és énekelni szabad!

Wikipedián keressétek ki, a világon milyen fontos események történtek az évfordulótok napján – azon kívül, természetesen, hogy egymásra találtatok. :) Nézzétek meg azokat a videoklipeket, amik a megismerkedésetek évében voltak népszerűek. (Nálunk a Mojo – Lady a nyerő, egész nyáron az ment 2000-ben. :))

Fészekrakóknak: menjetek el az IKEÁba, és pontozzátok a legszebb berendezett szobákat. Utána egyetek egy-egy sütit az étteremben.

Nézzetek körül Foursquare-en, és tegyétek listára azokat a helyeket, amik mindkettőtöknek tetszenek – kocsmák, kávézók, éttermek, boltok, mozik…

Látogassatok el a Csodák Palotájába, és próbáljátok ki, amit csak lehet. Nem budapestieknek: biciklizzetek a KRESZ parkban, vagy keressetek egy kihalt játszóteret, és hintázzatok, libikókázzatok.

Olvassatok fel egymásnak verseket. Bónusz pontot ér, ha Janus Pannonius pikáns költeményeit választjátok.

Legyetek egy napra szuperhősök, akik annyira titkosak, hogy civilnek vannak öltözve – és teljes titokban hajtsátok végre a szupertetteiteket. Szedjétek össze a szemetet a parkban, segítsetek a szomszédnak, vegyetek konzervet a bokorban lakó cicacsaládnak, és keressétek a szupertettek lehetőségeit. :)

Február 14-én dacból ne csináljatok semmi különöset. Na de utána…!