JÁTÉK! Nyerj kézműves kozmetikumot Húsvétra!

Két szerencsés nyertes egyedi, kézműves natúrkozmetikummal gazdagodhat Sophie Bello jóvoltából! Az egyik nyeremény egy mandulaolajjal készült, hat darabból álló, húsvéti tojást formázó fürdőbomba-szett, a másik pedig egy értékes összetevőket tartalmazó, hidratáló., citromos ajakápoló.

A játék jelentkezési határideje 2012. április 7. szombat, dél. A jelentkezési lapot helyesen kitöltők közül a játék határideje utáni napon sorsolok, a nyertesek nevét pedig ebben a bejegyzésben közzéteszem, illetve e-mailen is kap értesítést.

A játéknak vége. A fürdőbombás szett nyertese: 210. Török Alexandra. Az ajakápoló nyertese: 540. Székely-Szabó Réka. Gratulálok!

Kategória: Húsvét, Nyereményjáték

Hozzászólások

 1. Enn mondta

  Alig tudtam választani, legszívesebben mindkettőt kérném :)) Annyira jó, hogy még egyszer felhívtad a figyelmem a Sophie Bello-ra, mert az ajakápolós bejegyzés után már terveztem kipróbálni valamit Tőle, de valahogy elfelejtődött. Most majd nem fog :)

 2. Charedo mondta

  Szia Via!
  Eddig én is zugolvasó voltam,végigolvastam a legkorábbi bejegyzéseidet,egészen a mostani frissekig.Gratulálok!Ekcémám van,ami inkább csak a csuklómon van,nem tudsz valami jó krémet rá?Én is asztmás voltam-vagyok,úgyhogy sorstárs! :))
  Üdv:Dorka

   • Charedo mondta

    Köszönöm!
    Ha én is ajánlhatok,testápolót,akkor az Alverde Dm-es testápolói,és egy gyógyszertárban,vény nélkül kapható,Excipiel-U-Lipolotion,ezzel zuhanyzás után,vagy csak ha kiszárad a bőröm,töményen bekenem vele,és reggelre,mint a babapopsi! :))
    Dorka

   • Sziszi mondta

    Szia Via,
    már egy ideje kacérkodom a shea vajjal, meg is néztem az ajánlott oldalt.
    Hogyan használod? Letörsz belőle egy darabkát és mintha szappan lenne végig “kenegeted” az arcodat? Vagy kézmelegben meg kell puhítani? Vagy:)???
    Köszi a választ, nagyon kíváncsi vagyok!

   • mondta

    Az enyém tégelybe van passzírozva, úgyhogy abból veszek ki egy kis darabot, és belemasszírozom oda, ahol szeretném használni. :) Elég könnyen olvad, ne szappant képzelj el.

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)