Páros stílus-inspiráció: Olivia Palermo & Johannes Huebl

Az egész az első fotóval kezdődött: a fekete ruhás lány és a kék öltönyös fiú sétálnak a zebrán. Kitettem a képet a tumblr-ömre is, és Ádámmal újra meg újra visszatértünk hozzá, mert annyira jól néztek ki rajta mindketten. Nekem tetszett a lány stílusa, neki a fiúé, ráadásul a dinamika is teljesen rendben volt, úgyhogy megállapítottuk, hogy egy párhuzamos univerzumban, ahol mindenki szebb és gazdagabb (hihi) valószínűleg ők vagyunk (vagy ők mi). A lányról kiderült, hogy Olivia Palermo (majdnem drusza), a srác pedig a párja, Johannes — szoktak közösen modellkedni, és eszméletlen jól öltözködnek a magánéletben is. Hogy ezek után mi következik? Google képkeresés, és a jó képek lementegetése. Most már van egy páros sztár-ikertesónk is, akiktől leshetünk öltözködési tippeket. Megmutatom Nektek, miket mentettünk le – csak olyan kerülhetett bele, ami mindkettőnknek tetszik, ha nem is egy-az-egyben, de részleteiben vagy hangulatában.

Azt külön imádom, hogy össze vannak öltözve, de nem úgy, mintha mindketten ugyanabból a függönyből varrtak volna ruhát. :D  (Britney & Justin farmeres duplaszettjétől tíz éve rémálmok gyötörnek.) Nagyon stílusos és szerethető párocska, és szeretnénk kérni az összes kabátjukat ide, most.

Kategória: Divat, stílus

Hozzászólások

  1. Timics mondta

    Jaj nagyon helyesek :) :)
    Mi eddig egyszer öltöztünk össze direkt, a barátom unokatesójának esküvőjén, az esküvő napján elment venni olyan színű inget és nyakkendőt, mint amilyen színű felsőben voltam. <3 Annyira eltalálta a színt, nagyon jó volt. :) Nem olyan iszonyat gáz, tök egyforma volt, hanem mind3 ruhadarab más árnyalat csak ugyanabból a színből. :) :) Nagyon jól néztünk ki. :)

  2. almond mondta

    nekünk pulcsiból van egyforma. vagyis csíkos és kb ugyanolyan színek, de más a sorrend és a csíkok vastagsága, nagyon jól néznek ki együtt. amúgy az a vicc, hogy mindkettőnknek tök régóta megvan a pulcsi, de csak nemrég vettem észre, hogy szinte egyforma, mikor véletlenül pont egyszerre volt rajtunk :D
    Oliviáék pedig az összes képen marha jól néznek ki, én nem csak a kabátokat fogadnám el, hanem minden mást is! az 1. sorban az utolsó szett a kedvencem. imádom ezt a laza, de mégis összeszedett stílust :))

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)