Irodai fali rendszerező

Szeretem a multifunkcionális bútorokat/eszközöket, olyanok, mint egy jó svájci bicska. :) Emlékeztek azokra a műanyag, mágnessel záródó, téglalap alakú tolltartókra, amikben volt titkos rekesz meg hegyező meg mindenféle izgalmas dolog? Ilyesmi volt. (A papír-írószerek mindig elbűvöltek.) Szóval az a tolltartó jutott eszembe, amikor megláttam ezt a cseles irodai rendszerezőt. Persze rögtön azon kezdett el pörögni az agyam, hogy hogy tudná házilag elkészíteni az, akinek megtetszik. :) Egy keskeny rekeszről van szó, amibe tudunk leveleket, iratokat, számlákat, tollat, mobiltelefont tenni. Az első részén szerepelnek a hét napjai és hely jegyzetelésre – a legegyszerűbb táblafestékkel lekenni, fehér festékkel felvinni az állandó feliratokat (hétfő, kedd, elválasztó vonalak, stb.), krétával meg mehet rá az ideiglenes info. Egyik csücsökbe mehet egy mágneses lap, a kis apróságok megtartásához, a másikba pedig néhány szeg a kulcsoknak, ollónak, egyebeknek. Ha a levéltartó funkciót elengedjük (anélkül egyszerűbb megvalósítani), igazából csak egy felturbózott fali deszkáról van szó, aminek a legtöbb íróasztal felett jó helye lenne, de előszobában is el tudom képzelni.

[Remélhetőleg holnap már semmi sem ment meg attól, hogy megjöjjön az új alaplapom, és minden visszatérjen a régi kerékvágásba. Hurrá!]

Kategória: Kreatív, Munka, tanulás, Ősz, Rendszerezés

Hozzászólások

  1. Pinkie mondta

    Jajj, hogy micsoda emléket hoztál vissza nekem ezzel a tolltartóval! :) Imádtam akkoriban. Na meg volt a görkoris rotring,(így írják? :) ), imádtam,ahogy gurult,olyan vagány volt. Hova tűntek ezek vajon? Úgy megmutatnám a kislányomnak,hogy milyenek voltak akkoriban. Na igen, a papír írószer boltok világa mindig lenyűgöző volt számomra is.:))

  2. zeugma mondta

    Ó, azok a mágneses tolltartók! Kisiskolás koromban soha semmi panasz nem volt rám, kivéve egyet: a másodikos osztályfőnököm behívta anyut (aki szintén alsós tanító), hogy legyen szíves venni nekem valami másféle tolltartót, mert egész órán azt nyitogatom, ő meg megőrül a mágneses fedél csattogásától :-D

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)