Logikusan szájbarágós divatanyag! A kedvenc fajtám. :) A képek a japán Precious magazinból származnak. Azt tárgyalják ki, hogy milyen arányban kell a színeket alkalmazni egy outfit megtervezése során ahhoz, hogy harmonikus legyen a megjelenésünk. A képek klikkre nőnek

1. Árnyalatok

Ennél a trendnél egyetlen szín különböző, kicsit eltérő árnyalatait vesszük magunkra. Nekem ez a kedvencem, nagyon csinos és kifinomult, és sokkal kevésbé egyenruha-hatású, mint ha tökéletesen ugyanabba a színbe öltöznénk tetőtől talpig. Az alábbi példák nagyon finom, púderes, nőies színeket választottak alapul, hogy ne legyen bohócos a hangulat.

  

 

2. Fele-fele

Két színt használunk, 50-50%-ban van jelen mindkettő a ruhánkon. Lehet alap színeket párosítani egymással (feketét, fehéret, bézst), vagy valamelyik alap színt egy hangsúlyosabbal (sárgával, pirossal, zölddel). A kiegészítőkkel is érdemes játszani!

  

 

3. Három szín

Három színt kombinálunk, nagyjából harmadolva az arányokat, de nem feltétlenül, néha elég csak egy kis szín. Itt azért akadnak vagányabb szettek – a világoskék-fehér-fekete trió  zseniális!

  

 

Nektek melyik a kedvencetek?