A jobb felső sarokban, a bemutatkozó oldalamon és a Facebook fejlécemen már láthattatok ízelítőt az új képeimből — most a keletkezésükről szeretnék mesélni egy kicsit. :) Április 28-án Festyvel és Dórival egy varázslatos hangulatú fotózáson vettünk részt. A fotózás célja a fotózás maga volt, és természetesen az, hogy legyenek rólunk jó képek – szerintem a “jó” enyhe kifejezés a végeredményre, de majd Ti megmondjátok. ;)

A galéria előtt jöjjön a “stáb”: a hajunkat Dombi Imola alkotta (soha nem volt még ilyen jó a hajam, hálás köszönetem! ♥), a meseszép enteriőröket Judit és Gábor, a Vintage Bazaar tulajdonosai biztosították és rendezték be, az isteni epres tortát Vrábel Kriszta sütötte (recept itt!), és végül de nem utolsósorban a képeket a Fénylabor-duó, Írisz és Zoli készítették. A sminket mindenki magának követte el. :)

Egy gyömrői gyümölcsösben volt a fotózás, az első helyszínünk a szalagokkal díszített fák között volt. Az én modellezési technikámat úgy hívják, hogy “röhögtess meg”, mint ez látszik is a képeken, de mivel ez az alapállapotom, ezek lettek a “legénebb” képeim. Klikkre nagyobb lesz mindegyik!

Judit kitalálta, hogy hármunk blogjának a nevéből kijön az, hogy PUF, úgyhogy ennek megfelelően készített is kartonból betűket, amikkel a második helyszínen bolondozhattunk. A fotózás végén mindenki megkapta a sajátját, az én U-betűm most is itt figyel az íróasztalomon. :) “Ártani nem fog” alapon magammal vittem a tiarámat is, az egyik kedvenc képem vele készült. Nem csak tejbetök tudok lenni. ;) Amy Farrah Fowler és Jim Moriarty büszkék lehetnek rám.

A gyöngysor, a gyűrűk, a pöttyös ruha és a tiara is saját. :)

Ezek után jöhetett egy gyors átöltözés, és Juditék következő helyszíne, ami már élénkebb színű volt. A ruháinkat és a nyakláncainkat a Látomásból kaptuk kölcsön, ezúton is köszönjük. ♥ És ha már bloggerek vagyunk, a kellékek ezúttal írógépek lettek, engem magával ragadott az egész, úgyhogy amíg Dóri és Festy rendesen mosolyogtak, én belemerültem. :) Mivel ebből a sorozatból használtam képeket a bemutatkozó oldalamra és a Facebookra is, ide most olyanokat válogattam, amik ott nincsenek:

Én egyszerűen oda vagyok a képekért, az új névjegykártyámra is ezek közül választottam, és régóta vágytam rá, hogy végre ennyire hangulatos és nagyon “Viás” képekkel stafírozhassam ki a profiloldalaimat. Nem tudok elég hálás lenni Írisznek, Zolinak, Juditnak és Gábornak a fantasztikus munkájukért. ♥