Egy fotózás története

A jobb felső sarokban, a bemutatkozó oldalamon és a Facebook fejlécemen már láthattatok ízelítőt az új képeimből — most a keletkezésükről szeretnék mesélni egy kicsit. :) Április 28-án Festyvel és Dórival egy varázslatos hangulatú fotózáson vettünk részt. A fotózás célja a fotózás maga volt, és természetesen az, hogy legyenek rólunk jó képek – szerintem a “jó” enyhe kifejezés a végeredményre, de majd Ti megmondjátok. ;)

A galéria előtt jöjjön a “stáb”: a hajunkat Dombi Imola alkotta (soha nem volt még ilyen jó a hajam, hálás köszönetem! ♥), a meseszép enteriőröket Judit és Gábor, a Vintage Bazaar tulajdonosai biztosították és rendezték be, az isteni epres tortát Vrábel Kriszta sütötte (recept itt!), és végül de nem utolsósorban a képeket a Fénylabor-duó, Írisz és Zoli készítették. A sminket mindenki magának követte el. :)

Egy gyömrői gyümölcsösben volt a fotózás, az első helyszínünk a szalagokkal díszített fák között volt. Az én modellezési technikámat úgy hívják, hogy “röhögtess meg”, mint ez látszik is a képeken, de mivel ez az alapállapotom, ezek lettek a “legénebb” képeim. Klikkre nagyobb lesz mindegyik!

Judit kitalálta, hogy hármunk blogjának a nevéből kijön az, hogy PUF, úgyhogy ennek megfelelően készített is kartonból betűket, amikkel a második helyszínen bolondozhattunk. A fotózás végén mindenki megkapta a sajátját, az én U-betűm most is itt figyel az íróasztalomon. :) “Ártani nem fog” alapon magammal vittem a tiarámat is, az egyik kedvenc képem vele készült. Nem csak tejbetök tudok lenni. ;) Amy Farrah Fowler és Jim Moriarty büszkék lehetnek rám.

A gyöngysor, a gyűrűk, a pöttyös ruha és a tiara is saját. :)

Ezek után jöhetett egy gyors átöltözés, és Juditék következő helyszíne, ami már élénkebb színű volt. A ruháinkat és a nyakláncainkat a Látomásból kaptuk kölcsön, ezúton is köszönjük. ♥ És ha már bloggerek vagyunk, a kellékek ezúttal írógépek lettek, engem magával ragadott az egész, úgyhogy amíg Dóri és Festy rendesen mosolyogtak, én belemerültem. :) Mivel ebből a sorozatból használtam képeket a bemutatkozó oldalamra és a Facebookra is, ide most olyanokat válogattam, amik ott nincsenek:

Én egyszerűen oda vagyok a képekért, az új névjegykártyámra is ezek közül választottam, és régóta vágytam rá, hogy végre ennyire hangulatos és nagyon “Viás” képekkel stafírozhassam ki a profiloldalaimat. Nem tudok elég hálás lenni Írisznek, Zolinak, Juditnak és Gábornak a fantasztikus munkájukért. ♥

Kategória: Inspiráció

Hozzászólások

 1. vernitem mondta

  Újabb zugolvasó bújt elő… Kedves kedvenc bloggerem! Régóta legeltetem a szemem a fejléces képeden, mondván: Hogy nézhet ki ennyire jól! Eszerint a csodahaj fodrászmű, kis megkönnyebbülés irigy disznó mivoltomnak. :D Különben meseszépek vagytok, csak így tovább! És köszönöm a blogodat. :)

 2. anettattila mondta

  Csak azért regisztráltam hogy írhassak ide, annyira gyönyörűek vagytok, és gyönyörű vagy, imádom az oldalad, és egy kicsit példakép is vagy, szeretnék majd ilyen bolondos, vidám csaj maradni én is ha idősebb leszek. Költözésen, az érettségin és a leánykérésen vagyok túl, úgyhogy a nagybetűs életben sok jó tanácsot fogadok meg tőled. Így tovább, sok szerencsét az életben és a honlaphoz!!!
  Puszi:Anett

 3. kozettina mondta

  Ezek alatt a gyönyörű képek alatt szeretnék gratulálni és egyben köszönetet mondani neked! Imádom a blogodat minden nap, többször is “meglátogatlak”:) Rengeteg ötletet és inspirációt kapok tőled! Nagyon tetszik a világod, amit felépítettél és elénk tártál, a hangulata, a stílusod…és még sorolhatnám a végtelenségig :D Még egyszer köszönöm, hogy vagy, és csak így tovább! Én biztos, hogy követni foglak! :)

 4. mondta

  teljesen odavagyok! :) én is akarok!!!
  egyszer barátnőmmel csináltunk “nagy kaliberű” fotózást saját szervezésben. a barátnőm párja hobbiból fotózik, és nagyon jól csinálja, később az esküvői fotóinkat is ő készítette. sok szervezést igényelt az akció és egy egész délelőtt ráment a díszlettervezésre/felállításra és egy egész délután a pózolásra, a képekkel való utómunkáról nem is beszélve…
  pár kép a mi Frida napunkról itt látható: http://fxtina.blogspot.com/2010/07/frida.html
  de nagyon szeretnék még a tiétekhez hasonló hangulatú fotókat is.
  szuper a pöttyös ruha! hol és mennyiért lehet beszerezni?

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)