JÁTÉK! Strandcsomagot nyerhetsz!

Amikor az Activia VIP program nyári fordulójáról beszélgettünk az Activiás lányokkal, mesélték, hogy mennyire szerettétek a tippjeimet, és milyen sokszor osztottátok meg őket, így hálánk jeléül kitaláltuk, hogy rendezünk egy közös játékot. Egy szerencsés nyertes megnyerheti a különleges nyári csomagot, ami a következőket tartalmazza:

 • vidám, zöld táska (kb. 45 cm magas)
 • egy nagy strandtörölkölköző
 • és hogy ne legyetek szomjasak, a táskát teletesszük az új, 0,1%-os zsírtartalmú, hozzáadott cukrot nem tartalmazó joghurtitallal.

A játékon való részvételhez az alábbi kérdőívet kell kitöltenetek, a jelentkezési határidő 2012. június 4. dél.

A játéknak vége! A nyertes: 417. Bakai Ervin. Gratulálok!

Kategória: Nyereményjáték

Hozzászólások

 1. Fille mondta

  jaj de jó, hogy most már ebből is van cukormentes gyümölcsjoghurt :)))) van egy másik fajta, de azt nagyon kevés helyen lehet kapni….ez biztos több boltban lesz, és nekewm annyira hiányzik a gyümölcs joghurt az életemből…. á propos, már több mint egy éve leálltam a cukorral….

 2. mondta

  A Cserpes tényleg nagyon finom, de sajnos abban is több cukor van, mint amennyit az inzulinrezisztencia elbír. :(

  Annak viszont én is örülök, hogy új cukormentes gyüm. joghurt jelent meg a piacon. Elegem van a “light” joghurtokból, amikben van egy rakás hozzáadott cukor.

  Szerintem egyébként a legjobb a marék gyümölcs leturmixolva és joghurtba keverve, de ez a munka-gyerek-háztartás háromszögben nem mindig megy.

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)