Inspiráció hétfőre

Jó reggelt! Az első júniusi hétfőnk is elérkezett. Mintha tegnap lett volna január elseje. Még szoknom kell a gondolatot, hogy lassan tényleg nyár van, már nem megúszós a naptej és a napszemüveg, és szervezhetem a szülinapomat. :))

Kategória: Inspiráció

Hozzászólások

   • Lena mondta

    Köszönöm szépen:) Már túl is vagyok rajta 5ös lett! :D Én voltam az első, aki bement, és rájöttem, hogy tök jó elsőnek lenni:D Már csak egy “kis” államvizsga és hawaii dizsi napszemüveg :D (no meg munkakeresés ezerrel! :S). Vissza is bújok a tételek mögé.
    Amúgy annyira irigylem azokat a lányokat, akiknek jól áll az ilyen balerina konty :( Nekem olyan elcseszett fejformám van hogy gyakorlatilag csak két frizkó áll jól: a teljesen kiengedett és a magas lófarok :(:(:(

 1. Filippino mondta

  Stílus:
  Hosszú hullámos kiengedett haj, hosszú fehér szoknya, halványsárga fodros tunika, csak úgy, itthonra

  Mottó:
  Tegnap néztük a Vasladyt, és nagyon megfogott egy idézet:
  “Vigyázz a gondolataidra, mert szavakká formálódnak, vigyázz a szavaidra, mert tettekké válnak, vigyázz a tetteidre, mert szokásoddá lesznek, vigyázz a szokásaidra, mert formálják a jellemed, és végül vigyázz a jellemedre, mert az határozza meg a sorsod.”

  Ebéd:
  Rántott husi, francia saláta

 2. Gabi mondta

  Stílus: piros trikó, hosszú fekete, piros aprómintás pamutszoknya + illatos, kitakarított piros kisautó
  Mottó: ilyen hétvége után jöhet akár egy hétfő is
  Ebéd: hideg cseresznyeleves, pikáns sült csirkeszárnyak ezzel-azzal (maradék köretek :-) )

 3. foborso mondta

  Stílus: rövid, öncélúan göndörödő haj, farmer, szűk fehér atléta, mindez megkoronázva sötétkék bébihordozóval (mindig rajtam lóg, bevetésre készen vagy éppen bevetve).
  Mottó: Keep it calm, because next week is summer. (Summer= államvizsgát követő béke, kiüresedő agy :).
  Reggeli: epres zabkása, ebéd készülőben, már biztos, hogy vacsoraidőre csúszik: lencsés töltött padlizsán.

 4. nitta mondta

  Mottó: A boldogság hordozható, vidd magaddal:) (Köszönöm Via!:)
  Stílus: v.kék farmer, v.kék-fehér póló, bakancs(szerű félcipő), és a 3 napja levágatott, most vállig érő hajam, napszemüveg, szabadnap.
  Egy számomra nagyon kedves emberrel nagyot sétáltunk, várat néztünk, és iszonyú jó volt, utólag örülök, hogy hagytam magam rábeszélni:) Az utóbbi rossz napok után rám fért.

 5. Charedo mondta

  Jó estét mostmár :D

  Stílus: eddig szinte mindig össze volt fogva a hajam, erre pont ma kiengedem (úgy beszélek róla, mintha egy állat lenne :D ) erre meg balerinakonty. :D Amúgy rövidnadrág, fehér blúz, tornacipő :D (Kövezzetek meg érte, igazatok lenne :D )

  Mottó: “Az ember, ha úgy adódik, nem riad vissza a legszörnyűbb bűnöktől sem. Képzeljen el egy olyan világot, ahol ez nem így van, ahol az erőszak nem szül új erőszakot, ahol az újságokat nem háború és erőszak tölti meg! Nos, egy ilyen világ csak akkor lehetséges, ha az ember megszűnik emberinek lenni.-”

  Ebéd: Frankfurti leves, krumplis tészta

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)