Bizsu-felújítás körömlakkal

Ez a szegény nyaklánc még a Jeans Club bezárás előtt beleugrott a kosaramba (pár száz forint volt), de soha nem hordtam semmihez. Magdinál láttam múlt héten egy zseniális tutorialt a körömlakkos ékszerfelújításra, és először csak hümmögtem, hogy milyen szuper, de csak ma jutott eszembe, hogy hiszen nekem is van ilyen halálra ítélt ékszerem. Így már esélyesebb, hogy felveszem… A fekete műanyag bigyókat nem fogta be a színes lakk, de az én eszemen nem járnak túl, azok megkapták a csillámosat. Olyan, mintha kis pink galaxisok lennének rajtuk. Kb. tíz perc volt lepingálni (igen, vasárnap kora reggel ékszert szoktam lakkozni, ez teljesen normális :))), és egész gyorsan meg is száradt. Még lehet, hogy azokat a fityegő lánc-izéket le fogom róla műteni… Magdi, nagyon-nagyon köszönöm az ötletet, a nyaklánc kapott még egy lehetőséget az életre a hordásra. :)

Kategória: Divat, stílus, Kreatív

Hozzászólások

 1. mondta

  Nagyon szuper lett! :)
  Körömlakkal már én is hoztam rendbe ékszereket. Pár évvel ezelőtt lekopott a festék az egyik rózsaszín fülbevalómról. Akkor még nem volt lila fülbevalóm, viszont körömlakkom és lila ruháim igen. Rögtön megoldottam a lila kiegészítő problémáját. :D
  Volt egy ezüst keresztem is, amióta csak az eszemet tudom, a medál megvolt. Sajnos pár kövecske már hiányzott belőle. Hát vettem a kék lakkot és odapöttyöztem. :) Észre sem vevődik, hogy apró kövecske helyett körömlakk van, csak ha nagyon közelről szemléljük. :)
  Első ilyen körömlakkos megnyilvánulásom úgy 8-9 éves koromra tehető, akkor egy műanyag kis evőkanalat festettem be az akkori körömlakkommal. Azzal a kanállal szerettem a legjobban játszani (már akkor főzőcskéztem, vízzel, fővel meg virágokkal^^). Szerintem még mindig megvan valahol a kanálka. :D

 2. mondta

  Én is körömlakkoztam már ékszereket. Sőt életem első hifi-rendszerének a hangszabályozó gombját is lakkoztam, mert lekopott az ezüst festék róla. Annyira idegesített, hogy lekentem! Szebb lett, mint új korában. Via az ékszer tök jó lett! Szerintem a kis fityegők is jók rajta! Majd lássuk hordott formájában is! OK?
  Amúgy vettem tegnap 2 brutál neon klakkot, és most azon agyalok, mit kenjetnék le vele! Fertőző vagy! :D De ez jó! :D

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)