VILLÁMJÁTÉK! Kincsvadászat Emilyvel

Izgalmas kincsvadászatra hívlak Titeket! Emily Kincsesboltjáról már írtam korábban, a tündéri boltocska most ünnepli első születésnapját, Emily pedig ez alkalomból a blogbarátaival összefogva egy játéksorozatot rendez, aminek nálam van a 4. állomása. Pénteken kezdődik Londonban az Olimpia, meg egyébként is bevallottan anglománok vagyunk, ezért egy angolos-kalózos-nyári tematika lett a fő irányvonal. Tengerre, Fruskák!

A kincsvadászat 5 fordulós. Az első négy fordulóban a Kincsesbolt-flottához tartozó blogokon lehet egy-egy nyereménytárgyra nevezni, az ötödikben pedig a Kincsesbolt széfjének kulcsa a tét!

  1. Dittánál, az Otthonkommandó blogon egy türkiz lámpa várja gazdáját,
  2. PandArte Dórinál egy csodaszép csipkés felső,
  3. VadJutkánál egy igazi nyári ékszer,
  4. nálam pedig a fenti antik hatású teásdoboz, amiben lehet rendszerezni a füveket, filtereket.

Limitált az idő, Dórinál és Dittánál bármelyik percben záródhat a jelentkezés, Jutkánál és nálam pedig szintén rövid ideig van lehetőség a játékra!

Az igazi kaland azonban azokra vár, akik a négy zsákmányon kívül a Kincsesbolt széfjére is fenik a fogukat! A blogokon a négy játékban válaszolni kell egy kérdésre az adott nyereménytárgy megnyeréséhez, és minden lehetséges válasz előtt van egy kétjegyű kód is – akit csak egy-egy tárgy érdekel, az ezt figyelmen kívül is hagyhatja, aki viszont a nagy vadra hajt, jegyezze fel, hogy az általa megadott válasz előtt milyen kód szerepelt! A négy helyes válaszból kijön egy nyolcjegyű kód, amivel fel lehet törni a Kincsesbolt széfjét, ami további nyereményeket rejt — a széf felnyitására az ötödik fordulóban, július 26-án, csütörtökön lesz alkalmatok Emily oldalán.

Csütörtökön este hattól egyébként szeretettel látunk mindenkit a Kincsesboltban (Király u. 38.) tartandó születésnapi mulatságon, én is ott leszek!

A nálam tartott 4. forduló egyébként a korábbi nyereményjátékaimhoz hasonló módon zajlik: A jelentkezési lapot helyesen kitöltők közül a játék határideje utáni napon sorsolok, a nyertes nevét pedig ebben a bejegyzésben közzéteszem, illetve e-mailen is kap értesítést. A játék jelentkezési határideje 2012. július 25. szerda éjfél.

A fordulónak vége, a teásdoboz nyertese 184. Vígh Vivien. Gratulálok!

Aki pedig tudja, hogy ki a kalózlány a képen, az kap egy virtuális teameghívást a virtuális hajóm fedélzetén. :)

Kategória: Nyereményjáték

Hozzászólások

  1. Enn mondta

    Vagyok olyan bátor és a széf felnyitására hajtok… Viszont az lehetséges, hogy az otthonkommandónál már nincs fent a kérdés, vagy csak én vagyok vaksi!? Mert a többi kód már meg is van, de persze anélkül semmit sem ér. Tudok még valamit tenni vagy hagyjam?

Visszakövetések

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)