...
Az Urban:Eve Farkas Lívia egyszemélyes blogmagazinja életmódról, egyszerű és praktikus dolgokról, amelyek szebbé teszik az életet.


Az évszaktündér, aki elkísér bárhová:  Urban:Eve & Mácsár Andrea közös ékszerkollekció

Kifinomult, játékos nőiesség, lágy színek és izgalmas textúrák jellemzik az Urban:Eve & Mácsár Andrea ékszerkollekció első szettjét, mely 2012. január 20-tól rendelhető az alkotóknál.

Mácsár Andrea, az egyedülálló fa és textilékszerek készítője első pillantásra talán szokatlan, ha tetszik valószínűtlen kooperációval jelentkezik a 2012-es évben; partnerei ebben Farkas Lívia, vagy ahogy olvasói ismerik, Via, az Urban:Eve életmódblog szerzője, és a blog állandó grafikusa, Csalló Edina.

A blogger, az iparművész és a grafikus hölgyek együttműködése egy műhelylátogatással és egy beszélgetéssel indult. Via blogposztban mutatta be Andrea egyedülálló ékszereit és a Budapest belvárosában megbúvó kis szalont. Andrea kicsivel később az Urban:Eve böngészése közben szeretett bele a blogon naptár, háttérkép, ikon formájában rendszeresen visszatérő rajzolt karakterekbe. Csalló Edina szívetmelengető grafikáira az olvasók is repesve várnak minden hónapban, így egy cseppet sem meglepő, hogy az iparművész képzeletét is megmozgatta a 2012-es évszaktündér-sorozat nyitódarabja, amit Edina és Via közösen találtak ki. Így született a közös ékszerkollekció ötlete, hogy a tündérek bárhová elkísérhessék gazdájukat, hiszen bármilyen körülmények közepette mosolygásra ingerelnek — és ki ne szeretne magánál tudni mindig, bármikor egy darabka felhőtlen vidámságot?

Az évszaktündérek egyszerre jelenítik meg az örök változást és a jelen tökéletes átélését. Abban lelik örömüket, amit a természet ad nekik: hópelyhekkel játszanak, virágkoszorút fonnak, a napsugarakat kergetik, vagy az ősz gyümölcseit élvezik. Ezzel emlékeztetnek az Urban:Eve filozófiájára is, miszerint érdemes keresni a jót a mindennapokban és megpróbálni minden helyzetből a legjobbat, legörömtelibbet kihozni. A tündérek természetközeli világát, finom színeit pedig a Mácsár Andrea ékszerek természetes anyagai, bőr, fa és textil hangsúlyozzák ki.

A kollekció darabjai szettben és külön is 2012. február 29-ig bevezető áron vásárolhatóak meg, Mácsár Andrea katalógusában pedig nemzetközi forgalmazásban is elérhetőek lesznek. Az alkotók a tervek szerint még a kalendáriumi tél folyamán jelentkeznek a közös ékszerkollekció újabb darabjaival.

Az alkotókról röviden

 • Mácsár Andrea: 2010 óta foglalkozik hivatásszerűen ékszerek tervezésével és készítésével. Munkái a világon egyedülállóak, formatervézési mintaoltalom védi őket. 2011-ben két nagy nemzetközi kiállításon sikerrel vett reszt külföldön, ékszerei  jelenleg 10 országban kaphatóak. 2011 szeptemberében megnyitotta az első saját ékszerszalonját Budapesten.

 • Farkas Lívia: hivatásos boldoglány, az Urban:Eve életmódblog szerzője. A 2011-es GoldenBlog Életmód díjának kategóriagyőztese, 1999 óta készít és tart fenn tematikus honlapokat, 2001 óta blogol, 2013-ban jelent meg első könyve Ennél zöldebb nem lesz! címmel.
 • Csalló Edina: az Urban:Eve blog állandó grafikusa, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem japán hallgatóinak elsőszámú támasza az egyetemi ügyintézésben. Grafikái díszítettek meghívót, naptárat, de tervezett már készülő Flash játékhoz is karaktereket.

A kollekció megrendelhető e-mailen (macsarandrea@gmail.com), a www.textilekszer.hu webshopján keresztül, illetve személyesen megvásárolható a Mácsár Andrea Showroomban (Budapest, VIII. Kisfaludy u. 1.)

Kapcsolat:
Mácsár Andrea: macsarandrea@gmail.com
Farkas Lívia: via.farkas@gmail.com

 

A kollekció darabjai

 

Szett (1 sima nyaklánc, 1 pár fülbevaló & 1 gyűrű): 9990 Ft

Nyaklánc (medál mérete 6 cm, fonott bőrön vagy szalahgon): 3990 Ft
Fa díszes nyaklánc: 4990 Ft
Selyemkendős nyaklánc: 6990 Ft 

 

  

Fülbevaló (4 cm): 4990 Ft

  

  

Gyűrű (3 cm, állítható gyűrűalapon): 3490 Ft

 

  

antiallergén fém kiegeszítők minden ékszeren

 

 

Mi az urban:eve?

 Üdvözöllek a blogomon! Farkas Lívia vagyok, és 2008-ban indítottam az urban:eve-et azért, hogy egy helyen írhassak mindarról, ami foglalkoztat.
 Szeretem a gyakorlatias és kreatív megoldásokat, legyen szó életvezetésről, munkáról vagy az otthoni teendőkről.
 Ha most jársz itt először, és útbaigazítást szeretnél, kattints ide!

Itt olvashattál rólamIratkozz fel az INGYENES tavaszi inspirációs e-bookért! Minden hétköznap e-mailen kapsz összefoglalót az új bejegyzésekről.

Írtam egy könyvet is! :)

Farkas Lívia: Ennél zöldebb nem lesz!
Útmutató azoknak a nőknek,
akiknek elegük van a toporgásból

Részletek | E-könyv

Rendeld meg!
Már megvan? Fotózd le! #ennelzoldebb

Találkozzunk!

Beszélgetések, előadások
Olvasótalálkozó piknik
Budapest, Margitsziget
2014. április 26. szombat, 15:00
Részletek

Dedikálás a Könyvfesztiválon
Budapest, Millenáris
2014. április 27. vasárnap, 15:30
Részletek

Kreatív Időgazdálkodás Tanfolyam
Rayher Centrum, 1085 Budapest, József krt. 36.
2014. május 18. 10:30-15:30
Itt jelentkezhetsz a tanfolyamra!

Ti mondtátok

Szuper a könyved! Ezt egy önsegítő könyveket faló nő mondja. A tied jobb, mint amiket olvastam, mert eddig csak a tiédre mozdultam meg. Minden akadályra megadtad a megoldást, így könnyű lesz motiváltnak maradni.
H. Zita
Hosszú és bonyolult lenne megfogalmazni, hogy mi mindent indított el bennem a blogod és a könyved is. Az élethez való hozzáállásod kapaszkodót ad és élni segít.
F. Kitti
Én úgy érzem, hiánypótló lett ez a kötet, kellemesen csalódtam, mert én olyan Coelho-s, Müller Péteres könyvet vártam, de helyette hús-vér, emberi gondolatokat, igazi, használható életmódbeli tippeket kaptam. Köszönöm, hogy megírtad! És azt is, hogy végre egy magyar könyv, ami nincs tele helyesírási hibákkal. :)
kahlan
Inspirál, lendületet ad és végigkísér a folyamaton: mindezt nem kioktató stílusban!
N_Enn- moly.hu
Sokkal mélyebb könyv, mint az első olvasatra tűnik. Ezért még egyszer át kell olvasnom tüzetesebben, minden egyes szót újrarágva.
P. Veronika- moly.hu
Mióta ismerem a blogodat és elolvastam a könyvedet, megtanultam az időmmel gazdálkodni, és takarítani, és mindehhez csupán papír és ceruza kell, és porrongy. :) De Nélküled nem indult volna el semmi!
M. Márti
A könyv egyedülállósága számomra főleg abban mutatkozik meg, hogy ez egy „magyartól magyaroknak magyarul”, pozitív, segítő, könnyen megérthető, mellébeszélés mentes könyv, és széles körben elérhető.
Lione- moly.hu
Nagyon jól felépített, jó stílusban megírt, szórakoztató, inspiráló, megnyugtató, tettekre serkentő a könyved! Én elsőre még csak végigolvastam és jól belefirkáltam, mert megengedted :) aztán elkezdtem a feladatokkal foglalkozni. Már az első feladattól olyan jó kedvem lett!
T. Lilla
Ha pontosan le akarnám írni, milyen nekem a blogod és a könyved, azt mondanám: mint a drog. Meg kell kapjam a napi adagomat azért, hogy azok a pozitív energiák, amik áradnak belőled - a lényedből, a szavaidból -, töltsenek fel, vidámítsanak, energizáljanak engem. Amióta rátaltam a blogodra, más lett az életem, és változtam én is. Bár még függő vagyok (urban:eve függő), nem megyek elvonóra, mert jó a változas, jól érzem magam.
Melcsi, Romániából

Belépés

Ezek vagytok ti!

Eseménynaptár

   április  2014 »
HKSCPSV
 123456
78910111213
14151617181920
2014. április 20., vasárnap
 • Húsvét
  Kezdés: 0:00
  Vége: 2014. április 21., hétfő - 0:00
21
2014. április 21., hétfő
 • Húsvét Hétfő
  Kezdés: 0:00
  Vége: 2014. április 22., kedd - 0:00
2223
2014. április 23., szerda
 • Pop-Up Divatbemutató
  Kezdés: 20:00
  Vége: 2014. április 23., szerda - 21:00
  Helyszín: Kárpit Café - Budapest VII. Wesselényi u. 12.
  Leírás: A Budapesti Divatiskola és a Forrai Művészeti Szakközépiskola tervezőinek modelljei egy különleges bemutató keretében, az utcán vonulnak fel.
242526
2014. április 26., szombat
27
2014. április 27., vasárnap
 • WAMP designvásár
  Kezdés: 11:00
  Vége: 2014. április 27., vasárnap - 19:00
  Helyszín: Budapest, Erzsébet tér
  Leírás: http://www.wamp.hu - a belépő 500 Ft
 • Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál
  Itt velem is találkozhatsz!
  Kezdés: 15:30
  Vége: 2014. április 27., vasárnap - 16:30
  Helyszín: Millenáris, Budapest, Kis Rókus utca, Magyarország
  Leírás: Dedikálok a Bookline standjánál! :)
282930 

Az Urban:Eve Blog
a Sigma Beauty hivatalos partnere.


2014. áprilisi kód: SPRING2014
Ha ezt megadod a rendelésedkor, 10% kedvezményt kapsz a végösszegből!
A Sigma EU-n kívülről postázza a csomagokat, rendelés előtt
nézz utána a hatályos ÁFA- és vámszabályozásoknak!

Statisztika

Nyitás: 2008. február 03.
Összes egyéni látogató:
Bejegyzések száma: 2,796