Használati útmutató

Íme a blog beosztásának legfontosabb részei, hogy a lehető legjobban ki tudd használni és a legpraktikusabban tudj keresni a bejegyzések között. :)

Az első és legfontosabb navigációs rész a felső fejléc. Ő az:

hasznalati_uj01

A blog fő kategóriáit találod itt, ha pedig ráviszed az egeret, legördülő menüben megjelennek az alkategóriák is (nem mindegyiknél van). Amelyik almenü mellett egy > jel található, ott még további menüpontok találhatók. Így egy kupacon végignézheted az adott témához tartozó összes bejegyzést. A Főoldal menü alatt található minden útbaigazító cikk, bemutatkozás, médiaajánlat, archívum. Ha most jársz először a blogon, kezdd itt a böngészést!

hasznalati_uj02A másik fő navigációs rész a jobb oldali sáv, ahol kis boxokban különböző érdekes dolgot találhatsz.  A legtetején találhatóak a közösségi ikonok — innen egy kattintással elérhető a Facebook oldalam, a Twitter fiókom, de közvetlenül írhatsz e-mailt is.

Ha egy-egy szóra vagy kifejezésre emlékszel egy bejegyzésből, üsd be a Kereső rubrikába, és így listázhatod az összes találatot. A Találkozzunk!  rész alatt vezetem azokat a helyeket, ahol legközelebb lesz olvasótalálkozóm vagy előadásom — várok mindenkit szeretettel!

Még egy navigációs rész van a jobb oldali sáv alsó részén, ez ráadásul saját fülecskékkel is rendelkezik: az első fül mögött a kiemelt bejegyzések szerepelnek — ezeket időnként változtatom, hogy az archívumból előkerüljenek a régi klasszikus cikkek is. :) A második fülön a legnépszerűbb bejegyzések találhatók, amelyekhez a legtöbb hozzászólás érkezett. A harmadik fül a legutolsó bejegyzéseket mutatja.

Ez alatt találhatóak a legújabb hozzászólások — érdemes figyelni, mert nem csak a friss bejegyzéseknél folyik a beszélgetés! :)

Fontos navigációs segítség lehet még a címkefelhő, itt a legnépszerűbb címkék között válogathatsz.

Ha bármi kérdésed van a blog használatát illetően, írj nyugodtan hozzászólást vagy keress meg e-mailen! :)