Használati útmutató

Íme a blog beosztásának legfontosabb részei, hogy a lehető legjobban ki tudd használni és a legpraktikusabban tudj keresni a bejegyzések között. :)

Az első és legfontosabb navigációs rész a felső fejléc. Ő az:

felsomenu

A blog fő kategóriáit találod itt, ha pedig ráviszed az egeret, legördülő menüben megjelennek az alkategóriák is (nem mindegyiknél van). Némelyik almenü alatt további menüpontok találhatók, ezek jobbra nyílnak ki. Így egy kupacon végignézheted az adott témához tartozó összes bejegyzést, időrendben (legfelül a legújabb van az adott témából).

A menüpontok

Házikó: Főoldal, ha erre kattintasz, mindig visszajutsz a címoldalra.
Rólam: Ez a bemutatkozó oldalam és itt gyűjtöm a médiaszerepléseim listáját is. Almenüben pedig megtalálod az eligazító kezdőoldalakat: Hol kezdjem, Használati útmutató (itt vagy most :)), plusz itt van a külön Hírlevél aloldalam és a Médiaajánlat is.
Inspiráció: Mindennapi apróságok, népszerű rovatok (Megint Hétfő, Miért ne, Things I Love Thursday), nyomtatható cuccok… Az egyik kedvenc kategória. :)
Munka: minden, ami időgazdálkodás, időbeosztás, munkarend, tanulási tippek, iskolakezdés
Otthon: lakberendezés, kreatív ötletek, gasztro & receptek, rendszerezés, takarítás, állatok – jó nagy témaháló, sok olvasnivalóval. :)
Test&Lélek: emberi kapcsolatok, önismeret, szerelem, barátság, divat, szépségápolás, utazás, környezetvédelem.
Ajánló: programötletek, könyvek, filmek, néznivalók, lelőhelyek.
Ünnepek: vendégvárás, karácsony, húsvét és esküvő — készülődés, barkácsolás, ételek, és minden, ami az ünnepléshez kapcsolódik, legyen szó születésnapról vagy évfordulóról.
Kisbolt: a blog webshopja – innen közvetlenül eléred a könyvemet, a tanfolyamomat és az ékszerkollekciómat is. :)

A másik fő navigációs rész a jobb oldali sáv, ahol kis egységekben különböző érdekes dolgot találhatsz.  A legtetején találhatóak a közösségi ikonok (sárga körök) — innen egy kattintással elérhető a Facebook és Instagram oldalam, a Twitter és Tumblr fiókom, de közvetlenül írhatsz e-mailt is.

Kiemelt, képes link vezet a kiemelt aloldalakra: az aktuális évszak bejegyzéseire, a tanfolyamom aloldalára, a 30 napos rutinkiépítő tréningre és a nyomtatható extrák aloldalaira. :)

Ha egy-egy szóra vagy kifejezésre emlékszel egy bejegyzésből, üsd be a Kereső rubrikába, és így listázhatod az összes találatot. A Találkozzunk!  rész alatt vezetem azokat a helyeket, ahol legközelebb lesz olvasótalálkozóm vagy előadásom — várok mindenkit szeretettel!

Még egy navigációs rész van a jobb oldali sáv alsó részén, ez a Random bejegyzés – ez, mint egy kis szerencsesüti, minden oldalletöltésre sorsol egyet véletlenszerűen a 2,958 bejegyzés közül. :)

Ez alatt találhatóak a legújabb hozzászólások — érdemes figyelni, mert nem csak a friss bejegyzéseknél folyik a beszélgetés! :)

Fontos navigációs segítség lehet még a címkefelhő, itt a legnépszerűbb címkék között válogathatsz.

Ha bármi kérdésed van a blog használatát illetően, írj nyugodtan hozzászólást vagy keress meg e-mailen! :)