A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, egy éjszakát hagyjuk pihenni a hűtőben.
Másnap harmadoljuk a tésztát, a kis gombócokat lappá nyújtjuk, így kapunk 3 ugyanakkora lapot. (Ez lehetőleg legyen akkora, mint a tepsi, amibe szánjuk a zserbót.)
Az első lappal kibéleljük a tepsit, megkenjük 3 evőkanál baracklekvárral, és megszórjuk a diós töltelék felével.
Rá a második lap ugyanígy megkenve-megszórva, aztán jöhet a tetejére a harmadik lap, lefedve a diós barackos réteget.
180°C-on 35-40 percig sütjük.
Ha kihűlt, leöntjük a csokimázzal késsel elegyengetjük rajta, és hagyjuk megszáradni. A kakaóporos csokimáz helyett lehet étcsokiból is készíteni a csokis réteget, ez esetben 15 dkg étcsokipasztillát olvasztunk és a kihűlt tésztára öntjük, hagyjuk meghűlni.