Megnyitott az Adventi Bazár!

December elseje van, hivatalosan is elkezdődhet a nagy ajándékvadászat. Az én ajándékom Nektek: több, mint 40 hazai kézművest meghívtam a blog saját Adventi Bazárjára, ahol Ti, kedves olvasóim, kedvezményesen vásárolhattok! Remélem örültök a lehetőségnek, és találtok mindenki számára valami kedves, hasznos ajándékot. :)

A részletekért kattintsatok ide.

Hozzászólások

  • írta:

   Nagyon örülök, hogy tetszik! A bazár nem ma készült, három hét folyamatos munka eredménye. Nem jelentkezés-alapú, a meghívás a kulcsszó. :)
   Ha szeretnél másféle együttműködést, írj e-mailt, küldd el a linkeidet, hogy megnézhessem a munkáidat, és megírom a lehetőségeket.

 1. PottomPanna írta:

  Jujj de jó!!!! Már rendeltem is Edina szappanjaiból :DDDD
  Köszi, köszi, köszi, hogy csináltál ilyen vásárt. Még körülnézek, hátha mást is találok, csak erre gyorsan lecsaptam, mert nagyon szeretem a natúr szappanokat. Rendeltem néhányat, igaz lehet önző módon nem fogom elajándékozni, mert annyira jónak tűnek :D
  Na majd kiderül.
  De láttam ám még másnál is jó dolgokat.

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)