H&M Home 2011 tavasz

A svéd H&M 2009-től készít H&M Home márkanév alatt lakberendezési kellékeket, amelyek egyelőre Magyarországon nem kaphatók, és sajnos a webboltból sem szállítanak hazánkba, de nézegetni attól még lehet. :) (Svédországba, Hollandiába, Finnországba, Norvégiába, Dániába, Németországba és Ausztriába szállítanak, úgyhogy ha valami nagyon megtetszik, és van ott ismerős, meg lehet oldani a beszerzést.)

2011 tavaszára két kollekcióval készültek, az egyik fantázianeve Raw Nostalgia, amiben natúr anyagok és a rusztikus country stílus dominálnak, a másik pedig a Sheer Romance nevet kapta, ami egy pasztellszínű fodros tavaszi leányálom. A stílusok egy-az-egyben lemásolva kissé túlzásnak tűnhetnek, egy-egy apróságot azonban anélkül be tudunk emelni az otthonunkba, hogy díszletnek nézne ki tőle a lakás.

A képek a H&M Online boltjából származnak. Klikkre mindegyiket nagyobb méretben is megnézhetitek.

Raw Nostalgia

Kedvenceim ebből a kollekcióból:

zsákvászon kötény :: fehér vászonszalvéta :: textilzsák :: indás párna

Sheer Romance

Kedvenceim ebből a kollekcióból:

szürke textilzsák :: virágmintás türkiz tartók :: púderrózsaszín gombpárna :: kutyusos párna

Nektek hogy tetszenek ezek a stílusok? Van kedvenc tárgyatok?

Kategória: Dekoráció, Lakberendezés, Otthon

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)