101 s.k. (karácsonyi) ajándékötlet

A múltkori 303 tutorial után itt egy újabb 101-es lista Dani Marie jóvoltából, már kifejezetten karácsonyra, saját kezűleg elkészíthető ajándékokról. Van rajta ehető ajándék is, például vaníliakivonat, egyszerű játékok (festett köves ötödölő), és praktikus használati tárgyak (20 perc alatt megvarrható vászontáska). Mindegyik linkhez van kis kép is, így nem csak a szövegből lehet sejteni, hogy mi van a link mögött. Remek kis válogatás, természetesen nem csak karácsonyra. :) Jó nézegetést!

Hozzászólások

  1. írta:

    de jó kis válogatás! ami a fordítást illeti,én sem vagyok jó angolból, de azért kb. megértem, hogy hogyan kell csinálni, főleg, ha képek is vannak hozzá. ha meg nagyon nem megy, akkor Google Translate. nem fordít jól, főleg magyarra, de a szavak többségét azért igen, aztán kikövetkeztetek. és ha így sem megy, akkor egy-egy kifejezést beírok a képkeresőbe, képről csak rájövök, hogy miről van szó. lehet, hogy ez így macera, de közben még tanulok is…

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)