Kinevezem 2012-t a kihívások évének. :) Nem ijesztő kihívásokra kell gondolni, hanem kisebb-nagyobb kreatív, inspiráló feladatokra, amiket reményeim szerint együtt végzünk el. Minden pénteken kiteszem egy bejegyzésben az a heti kihívás részleteit, és a következő péntekig minden résztvevő elvégezheti, amikor neki megfelel. Lesz, amelyik feladathoz szükség lesz fényképezőgépre vagy kamerás mobilra, van, amikor nyomtatható feladatlapokat is készítek majd — igyekszem változatos feladatokat adni magunknak, hogy ne unatkozzunk. A lényeg az, hogy jól érezzük magunkat, és esetleg megtanuljunk magunkról valami újat. :)

Ha elvégezted a kihívást, írd meg ide, a bejegyzés alá hozzászólásban, hogy mit csináltál, vagy mik a tapasztalataid, és ha majd fotós feladat lesz, a képek linkjeit is nagyon várom! :) A jövő heti kihívás bejegyzésében összefoglalom majd az előző heti eredményeket, és írok arról is, hogy én mit csináltam. :) Remélem, minél többen csatlakoztok! ♥

1. hét kihívása: Küldj képeslapot!

Karácsonykor még úgy-ahogy szokás képeslapot küldeni, de már akkor is egyre kevésbé, pedig nagyon jó az. :) Ezt már mondtam sok helyen, de most kiadom házi feladatnak: válassz egy képeslapot (lehet jópofa, vicces, kedves, vagy amilyen megtetszik), és küldd el valakinek! Nagymamának, anyukádnak, névnapos barátnődnek, szülinapos unokatestvérednek, vagy egy régi ismerősnek, csak úgy. Ha éppen külföldön vagy vidéken vagy, még ha pár napra is, adj fel egyet az otthoniaknak! :) Nem baj, ha Te előbb érsz haza, mint a képeslap.

+ FELADAT: egy későbbi kihíváshoz lesz erre szükség – nevezz ki egy apró dobozkát vagy perselyt kihívós perselynek, és a hét folyamán gyűjts össze 200 Ft-ot bele.