Nyomtatható pöttyös, nyári teendőlisták

 [ letölthető .pdf ]
Ha tetszik, és szeretnéd megosztani másokkal, kérlek csak a bejegyzésre mutató linket tedd ki a saját honlapodra! Köszönöm szépen! Kereskedelmi forgalomba nem hozható.
©2012 Farkas Lívia, illusztráció: Csalló Edina. Minden jog fenntartva!

Készítettem három fajta pöttyös teendőlistát, Edina rajzaival (gyümölcsös, búzás, barackos), remélem, kedvet kaptok tőle a pipáláshoz. :) Az A4-es lapon mindhárom mintából található egy-egy. A korábbi letölthető, nyomtatható extrámat itt találjátok.

Kategória: Rendszerezés

Hozzászólások

 1. denise mondta

  Szia! Nem győzöm csodálni a nyomtathatóidat!
  Hol lehet megtanulni ezek készítését? Milyen program kell hozzá?
  Én szeretnék készíteni egy saját, házi recept gyűjteményt, a fejemben már meg is van a lapok dizájn terve, de sajnos nem tudom megvalósítani… előre is köszi a segítséget.

  • mondta

   Nekem van egy 10+ éves autodidakta grafikus múltam, sajna nem tudok tanfolyamot mondani hozzá. A neten rengeteg tutorial van, kezdd el nézegetni őket. Amikor én kezdtem, még csak magamra hagyatkozhattam, így a tudásom nem teljes, de legalább alapos, mert egyedül jöttem rá mindenre, és jól megjegyeztem. :) A GIMP ingyenes, szerintem kezdj azzal. Én Photoshopozok. :)

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)