[ letölthető .pdf ] Ha tetszik, és szeretnéd megosztani másokkal, kérlek csak a bejegyzésre mutató linket tedd ki a saját honlapodra! Köszönöm szépen! Kereskedelmi forgalomba nem hozható. ©2011 Csalló Edina & Farkas Lívia. Minden jog fenntartva!
Én ötleteltem, Edina rajzolt, és el is készült az ínycsiklandó epres befőzőcímke – persze azt kell megenni, ami az üvegben van. ;) Nem raktam rá se vonalkát, se feliratot, se évszámot, írjatok rá, amit szeretnétek, például “Eper 2011”, vagy csak “2011”, mert az epren látszik, hogy eper. :) 1 lapon 10 címke van, összesen két féle eperkupaccal. Nyomtassátok öntapadós lapra, és máris ragasztható. Eperőrültek vignettának is használhatják füzetre vagy dossziékra. :)
Hamarosan jön a többi gyümölcs!
Köszönöm szépen előre is. Addig azért a színe alapján be tudom azonosítani a birslekvárt… :) csak felcimkézve sokkal jobban mutatna
Hú, annyira megörültem ezeknek a cimkéknek… Meggy, szilva, sárgabarack lekvárom van, azokhoz találtam is cimkét. Van viszont rengeteg birsalma lekvárom, ahhoz tudnál esetleg cimkét csinálni? Esetleg egy programot mondnai, amivel ilyen szupi cimkéket lehet gyártani?
köszi
Anna
Nem a program a lényeg, hanem az én csodálatos grafikusom, Edina; miatta ilyen szépek ezek a címkék. :) Felírom a birsalmát a listánkra, ha lesz ideje, megrajzolja!
Szia Via!
Egy ideje már követem a blogodat, sőt a flyladyt is elkezdtem :) A minap épp a fűszereim között raktam rendet, azokhoz nincs valami szép címkéd? Alkoholos filccel szoktam ráírni az üvegekre, hogy mi van benne, de ez így sem nem szép, sem pedig nem tartós…
Ehhez mit szólsz? :)
https://www.urban-eve.hu/2011/01/26/teglalap-alaku-mintas-vignettak/
Köszönöm szépen :)
Most rögtön meg is csinálom, csak a nyomtatóm működjön!
Ezek nagyon jók, köszi! Esetleg valami jó recept is van hozzá hogyan kell eltenni az epret? :)
3:1 dzsemfix, megpucolt gyümölcs (1250 g) cukor (350 g), összekavarod, rottyan egyet a lábosban, befőttes üvegbe rakod, fejre állítod, kihül, spájz. :) (Anyu így szokta. :))
https://www.oetker.hu/oetker_hu/html/default/debi-5dnf7e.hu.html
Köszi!! Közben találtam egy ilyet is: https://lettudatoskonyha.blogspot.com/2009/05/eperdzsem.html
Szerintem az lesz, hogy mind a kettőt kipróbálom, aztán meglátom legközelebb melyik jött be jobban ;)
Ne aggódj, a pektin is növényi, ami a dzsemfixben van, nem fog harapni az sem. :)
Épp neki akartam állni szerkeszteni valamit anyának, ez pont kapóra jön most, megvárom amíg lesz cseresznyés. :)
Még a héten jön a cseresznyés és a málnás is, az belefér? Nem akarom egyszerre ellőni őket. :)
Persze. :) A lekvár addig is lekvár marad, mind1 mikor teszem rá. Köszi! :)
Csak azt hittem, van valami határideje az ajándéknak. :)
Annyira szeretem az ilyen letölthető, aranyos, és tök jól használható dolgaidat! :) Örülök, hogy lesz ilyen befőzős-gyümölcsös is! :)
Tegnap főztem eperlekvárt, gondolkoztam is, hogy rá kéne tenni valamit :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Fülig ér a szám
:P
Imádom az epret, nagyon szépek ezek a címkék:) Ha van időd, örülnék barackosnak is:) Előre is köszi:)
Lesz még a többi gyümölcs is! :)
nyammm:) holnap veszek is lekvárt, ha már be nem főztem:)
imádom :)