4 frizura, 40 stílus

Akkor jöjjön egy újabb frizuravariációs képtár, ezúttal 4 féle hajhosszra specializálódva. A képek forrása a spring magazin őszi különszáma. Elsőként lássuk a rövid hajat, aztán a “tovább”-ra kattintva megnézhetitek a bubi, a középhosszú és a hosszú haj variációit is! A képek klikkre nőnek!

Kategória: Szépség

Hozzászólások

  1. mondta

    Akkor kéne egy ilyen kívánság-network szabadúszóknak, mert én meg a kommentelésben, tervezésben, rendrakásban élem ki magamat, közben meg széthullok (…ha nem fut 65 dolog egymás mellett párhuzamosan, szoros határidőkkel, úgy, hogy lélegzetvételnyi időm sincsen; hétvégén befejeztem egy kis dramaturg-munkát, most befejezem az opus magnumot, aztán semmi.)
    Szóval amíg nem lesz valami őrület, szívesen sütök anyagár ellenében süteményeket. Meg kalácsot. :)

  2. mondta

    Na képzeld, azt még egyet se láttam, pedig már vagy 20 egyenként 300 oldalas japán divatlapot átlapoztam. Nem igaz, hogy nincs egy szemüveges japán se! :) De megjegyeztem az ötletet, tényleg tök jó, és nem csak a keret, hanem a fejforma, a szín, meg rövidlátó-távollátó sminkek… ezekről mind lehetne cikk, lehet, hogy volt is, a japánok szeretnek ilyen rendszerezők lenni, remélem, az a sok tucat újság, ami még várja, hogy átnézzem, tartalmaz valami ilyesmit, csak még nem futottam bele. Keresni fogom! :)

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)