Csapra vert limonádé

Pottery Barn. Már megint. Van néhány kétségkívül zseniális húzásuk, például ezek a helyes kis üvegtartók, felül lecsavarható tetővel (itt lehet megtölteni), az oldalukon elzárhatós csappal. Családi összejöveteleken tudom a legjobban vizionálni, vagy nyári esküvőkön, önkiszolgáló frissítő asztalon… Vagy gyerekszülinapokon sokféle házi szörppel… Vagy télen kávéval, kakaóval… Vagy sokféle ízletes teával…
Meg is lehet rendelni egyébként innen, 10 ezer Ft-nál kezdődik, bár a.) drága b.) törékeny cuccot nem szeretek postán rendelni, főleg nem a tengerentúlról. Ha emberi árban láttok hasonlót itthon, szóljatok! A képek klikkre nőnek.

Kategória: Gasztro, Vendégvárás

Hozzászólások

  1. -Lish- mondta

    Úúúú, ez nagyon jó. :) Kár, hogy itthon nem találkoztam még ilyennel, ez nagyon praktikus ilyen-olyan összejöveteleken. :) Mondjuk gondolom nálunk se lenne olcsóbb, ennyit meg sajnálnék érte… hú, pedig tényleg nagyon ötletes, nagyon tetszik. :)

    Szóval ha valaki felfedezi itthon jó árban, csatlakozom Viához, szóljon! :D

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)