Csináld magad! Pólóból font hajpánt

Ez a projekt akár ennek a karkötőnek a párja is lehetne, pedig teljesen másik ember követte el. Kell hozzá 5 hosszú csík egy puha pamut pólóból, amire már nincs szükség. Varrni nem muszáj, nyugodtan lehet ragasztani is, de egyébként minimális varrásra van csak szükség.

Itt a teljes tutorial, alaposan dokumentált és sok a kép, szerintem nagyon jól követhető, de a fontos infókat azért leírom magyarul is. A csíkok legyenek egy centi szélesek, és durván kétszer olyan hosszúak, mint a fejkörméreted (vagy azé, akinek készül). :) A csíkokat a tetején össze kell varrni/ragasztani, és egy kicsit mindegyiket meg kell húzogatni, hogy bepöndörödjenek. Ezután jöhet a fonás, ami szintén lépésről lépésre le van fotózva – egy kicsit a bal oldalon kell fonni három szállal, aztán átemelni az egyik szálat a jobb oldalra, és ott is fonni. :) Ha megvan a kívánt hossz, a végén megint el kell varrni/ragasztani, és egy kis plusz anyaggal körbe kell tekerni, majd újra levarrni/megragasztani, hogy ne látszódjon az illesztés. Kész is! Zöld, kreatív, s.k., olcsó, és szerintem baromi szép is. :)

Kategória: Divat, stílus, Kreatív

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)