Adele nagyon helyes és tehetséges lány, és mindig kifogástalan a stylingja és a sminkje, bár annak kevésbé örülök, hogy általában fekete ruhákat adnak rá. Ha jó a szabás, 42-es méret felett is lehet (sőt! kell!) színeket hordani, attól, hogy valaki nem botsáska, nincs eltiltva a szivárványtól.

Szinte már védjegye lett az erőteljes, kihúzott szem, amihez általában matt, színezett ajak párosul. Három olyan fotót választottam, amin szerintem nagyon szépen ki van sminkelve, és érdemes ellesni az ötleteket.

Az első smink a leghangsúlyosabb, a szemkontúron kívül csokibarna szín került a mélyítővonalra is. A szájszínét imádom, nagyon jól áll neki! A második smink igazi télies, az ajak tompított, és az alsó szempillasorból induló fehér vonal igazán bájossá teszi az egész megjelenést. A harmadik szerintem a legegyszerűbben reprodukálható: a bőr természetes színénél kicsit sötétebb festék kerül a szemhéjra és a mélyítővonalra, majd jöhet a vastag, cicás tus, és sok szempillaspirál. A szájra elég egy színkiemelő rúzs vagy sima ajakápoló. A fekete végű francia manikűr dob egy dögös csavart az egészre, de anélkül is bőven gyönyörű, nem muszáj ennyire bevállalósnak lenni. :) A kép klikkre nő, hogy jobban áttanulmányozhassátok!

Nektek melyik a kedvencetek?