Párban vagy egyedül, ez a nap a szeretetről szól, és akármennyire is elcsépelt, magadat kell szeretni először. :) Mit is tehetsz, hogy a mai nap (és az összes többi!) tényleg igazi randi legyen saját magaddal?

 Fesd ki a körmödet (a lábadon is – úgyis magadnak csinálod, elég, ha Te látod!), fújd magadra a kedvenc parfümödet, vedd fel a kedvenc gyűrűdet, ékszeredet – bármit, amitől lehetetlen nem jobb kedvre derülni.

 Énekeld otthon fennhangon a kedvenc számodat. Ugrálj közben. (“Nem vagy egyedül”-változat: fülhallgató és tátogás.)

 Készítsd el a kedvenc reggelidet, és fogyaszd el az ágyban vagy a napfényes konyhaasztalnál. Ne mobilozz, olvass közben! Ha nincs is sok időd, akkor is ülj le és szánd csak a reggelizésre azt a kettő, öt, vagy tíz percet!

 Írd össze 5 jó tulajdonságodat, és 5 dolgot, amiben jó vagy (nem kell atomfizikára gondolni, az is fantasztikus dolog, ha Te csinálod a világ legjobb palacsintáját, vagy fejből tudod a Gyalog Galopp szinkronos szövegét). Tűzd a naplód elejébe a listáidat. Írj mindkettőhöz még ötöt egy hét múlva.

 Mondj igent valamire, ami alapesetben nem engednél meg magadnak, mert “nem szabad” vagy “öreg” vagy hozzá. (Persze a legalitás keretein belül.)

 Mosolyogj magadra a tükörben – aztán mindenki másra is. Figyeld meg, hogy mennyit számít ez az egy változtatás abban, hogy Te hogy állsz magadhoz, és hogy milyen lesz a hangulatod.

 Szabadulj meg a kinyúlt, kifakult, lyukas fehérneműidtől, és amint lehet, szerezz be egy méretben és fazonban is tökéletesen passzoló melltartót. (Fogadok egy mignonban, hogy szükséged van rá.)

 Bújj ágyba magaddal. Igen. Úgy.