Az eddigi cikkekkel véleményem szerint minden területet lefedtem, ha valaki “csak” ennyit megcsinál, tuti, hogy ápolt lesz, de bőven lehet szelektálni is. :) Még egy bejegyzésem lesz majd a lépések kombinálásáról, erről majd később, ennek a bejegyzésnek az a célja, hogy minden olyan lépés, ami eddig kimaradt, legalább említés-szintjén fel legyen sorolva, hogy akit érint, felvezethesse az órarendjébe.

A szemöldökszedést a végére hagytam, mert nem tudtam hova berakni — igazából a szőrtelenítéshez kellett volna, de attól szerintem kicsit eltér. Az alap a megformázott szemöldök, ezt érdemes szakemberre bízni (kinek-kinek igénye szerint vastagabb vagy vékonyabb; én a természetes, de formázottra szavazok, ami illeszkedik az arc karakteréhez), és utána hetente 2-3-4 alkalommal fürdés után lehet szinten tartani az egy-egy kósza szálak kicsipeszelésével.

Ömlesztve mindenféle, ami még eszembe jut: hajfestés, testtekercselés, mitesszer-eltávolító maszk/tapasz, otthoni fogfehérítés… És  kifogytam.

Mit hagytam ki, ami még esetleg szerepelhet a napi/heti/havi szépségápolási (nem sminkelési!) rutinban? Gyűjtsük össze a hozzászólásokban!