Ajándék kávé/teaőrülteknek: bögremelegítő

Vagy pohártyű. Igazából lényegtelen is, mert nem a bögrét kell melegen tartani, hanem a kezünket megóvni az átforrósodott bögrétől és az égési sérülésektől. Saját bögrére a legkönnyebb készíteni, mert annak lehet pontosan a méretéhez igazítani, de ha ajándékba készül, igazán vehetünk hozzá egy bögrét is, abból sosem elég. :)

Kezdő horgolók is könnyen elkészíthetik: először olyan hosszú láncsort kell készíteni, amilyen széles a bögre, aztán rövidpálcázni kell rengeteget, amíg elérhük a kellő magasságot. Egy kicsit trükkös az összevarrás, de a képes útmutató segítségével szerintem könnyű kisilabizálni.

Kategória: Kreatív

Hozzászólások

  1. Emese mondta

    Na jó, most már aztán tényleg megtanulok horgolni :-)
    Via, a te hibád lesz, ha rettenetes mennyiségű horgolmánnyal árasztom el a lakást és az ismerőseimet (remélem, csak a mennyiség lesz rettenet, nem az eredmény, ha-ha).
    Egy kedves kolléganőm meg is tanít az alapokra, cserébe, amiért megismertettem a blogoddal és dicséreteket söpörhet be (hogy stílszerű legyek) a ház urától, mióta belevágott a Fly Lady programba :)

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)