S.k. radírnyomda

Nagyon szeretek nyomdázni, az valahogy olyan hivatalos érzés akkor is, ha nem fontos pecséttel pecsételek, hanem hétköznapival, hétköznapi helyre. Pecsétekből hatalmas a választék hobbiboltokban, szebbnél-szebbeket lehet kapni, de radírból saját magunk is készíthetünk gyors és mókás mintákat! Például egy bajuszt, amivel fénymásolt fotókat, vagy saját levélpapírt dekorálhatunk. (Hercule Poirot pour toujours!) Még egyszerűbb a címkés nyomda, ennél csak két sarkot kell levágni a téglalap-alakú radírról, és kell egy pötty a közepére. Kézzel készített meghívók borítékján tündéri lehet, ha ezekbe írjuk a meghívott címét — én biztos elraknám emlékbe, ha ilyet kapnék. :)

(Képek: Creature Comforts & Pera Chapita)

Kategória: Kreatív

Hozzászólások

  1. enca mondta

    Tetszik a bodzabogyó-projekt :) de arra még várni kell egy kicsit :)
    Már olyanon gondolkoztam, hogy elhasznált púderosdobozokat gyűjtök, abba szivacsot vágok és leöntöm tintával… de nincs felesleges púderosdobozom… jó lesz a kék niveás is… de nem használok niveát (kiüt)… milyen doboz van, ami kicsi, lapos, fedeles és fém v műanyag???

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)