Dobogókőn előadtunk a MEGY hétvégén, majd utána felelősségteljes felnőttként viselkedtünk, as usual. Szalóki Ági énekelt, gyűjtöttünk tobozokat, és svédasztalról reggeliztünk, ami mindig jó, mert van sokféleség, és a sokféleség reggelire (is) izgalmas.

vadjutka csodaszép és praktikus ékszereket készített az Egy Csepp Figyelem alapítványnak – kedden volt az ünnepélyes bemutató, Jutka elhívott, én pedig elmentem gratulálni és gyönyörködni :)  A “Cukros vagyok” feliratú szerintem külön zseniális, mert már én is láttam olyat, hogy valaki összeesett a villamoson, és a többség átlépett rajta, hogy “hülye részeg”. Nyilván nem kell folyamatosan hordani, de esztiválokra, zsúfolt rendezvényekre nagyon jól jöhet.

Vegyesek: új Guillemots album! főleg a Byebyeland & az I Lie Down  eper amikor elmúlik a zsibbadás – mintha kitisztulna az ég mától újra saját géptől vagyok! hiányoztál, kis drága munkaebéd szokásos urakkal szokásos helyeken pár perc krumpli a HÉV-en Ütközet Bounty (a csoki, nem lettem hirtelen fejvadász – ssssh…) be nem álló szájú madarak kopogó eső