Nyomtatható olimpiai oldalak kicsiknek

A TinyMe oldalon egy tucat színvonalas, nyomtatható dolgot találtam, gyerekeknek tökéletes, jó kis kiegészítő, ha követitek az olimpiát. Teljesen ingyen kinyomtathatók a jópofa feladatok (zászlószínező, zászlófelismerő, labirintus), de a legjobbak szerintem az éremtáblázat, amin lehet vezetni a hazai csapat érmeit, a nyomtatható érmek, amiket kioszthatunk a gyerekek között, és a társasjáték. Utóbbi nagyon egyszerűen játszható, színes dobókocka van hozzá, vagyis a számokat sem kell ismerni: a következő olyan színű mezőre kell lépni, amit dobtunk. Néhány mezőn van instrukció (lépj előre ennyit, lépj hátra annyit), ezeket egy felnőtt segíthet elolvasni. Egyébként négyen játszhatják, és a bábukat is ki lehet nyomtatni.

A pdf-eket a “Download” feliratra kattintva lehet megnyitni. Van, amikhez saját feliratot is lehet készíteni (“Personalize“), ide viszont ékezetes betűk nem kerülhetnek, mert sajnos egy csúnya négyzet jelenik meg helyettük. Viszont ez nem probléma: aa van egy vékony hegyű hibajavító tollatok, azzal ki lehet pótolni az ékezetet, és akkor lehet például olyan felirat az éremtáblázaton, hogy “Hajrá Magyarok!” :)

Kategória: Ajánló, Család, Mozgás, Weblap

Hozzászólások

  1. bernadett mondta

    nagyon tetszik ez a dolog, és hogy ingyen letölthető.. a mai világba sajnos semmi nincs ingyen, legalább ezt kitudjuk használni. Csak olyan gondom vagy hogy magát az érméket hogy tudom kinyomtatni? mert itt ahol letöltöttem és megnyitottam csak a szalagot adta be..

Szólj hozzá!

Házszabály

A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)